Dossier kruiswoordraadsel...

Over de puzzels die we op Puzzelclub aanbieden worden op regelmatige basis artikels gepost. Dat gebeurt in zeer uiteenlopende categorieën, dit zijn de tags die je bovenaan op de overzichtspagina vindt. We vertellen je graag wat meer over de historiek van een puzzel, maar ook hoe je de puzzel het best oplost en welke varianten allemaal bestaan. Af en toe mag het ook wat luchtiger in de vorm van onze wist-je-datjes rubriek. In dit dossier bundelen we alle artikels die in ons magazine verschijnen over het kruiswoordraadsel. Klik door om het volledige artikel te lezen over dat onderwerp.

Dossier kruiswoordraadsel...

Kruiswoord door de jaren heen

In dit artikel kom je alles te weten over de oorsprong van het kruiswoordraadsel. Wie de eerste was die de puzzel verzon, weet niemand. Klik hier om het artikel te lezen en de interessante historiek van het kruiswoord te achterhalen.

Tips & Tricks voor het kruiswoord

Kruiswoordraadsels heb je in alle mogelijke vormen en moeilijkheidsgraden. Toch kan je met behulp van deze tips en adviezen het jezelf heel wat makkelijker maken. Klik hier voor de 9 tips die je op weg zetten.

Kruiswoordraadsels: 101 varianten

Ben je benieuwd welke varianten er allemaal zijn van het kruiswoordraadsel? Op Puzzelclub bieden we dan ook een aantal van deze populaire varianten aan. Neem zeker een kijkje in dit artikel voor een overzicht van de verschillende variaties.

Weetjes over kruiswoordpuzzels

Wist je dat het langste woord dat ooit in een kruiswoordpuzzel is gebruikt 58 letters telt? Het gaat om het Welshe dorp Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Nog meer leuke wist-je-datjes vind je in dit artikel.

Telkens als er nieuwe artikels gepubliceerd worden over de kruiswoordpuzzel, zal dit dossier aangevuld worden. Ben je op zoek naar bepaalde informatie over de kruiswoordraadsels? Als je onze dossiers raadpleegt vind je ongetwijfeld wat je zoekt!