En de winnaar van april is...

Met een ruime voorsprong plaatst Jonas Verheyden zich als 3de deelnemer voor de finale van ons Puzzelkampioenschap 2019! De nummer 2 behaalde 57 punten en de derde 39. Maar Jonas mag zich Puzzelkampioen van april noemen met 72 punten. Proficiat!

En de winnaar van april is...


Jonas is 33 jaar oud en woont in Putte. Als ingenieur heeft hij het lekker druk, maar hij kan zijn hoofd leegmaken met puzzelen of schaken. Puzzelen is al jaren een grote hobby van hem, want hij kreeg de smaak als kleine jongen reeds te pakken. Via één van de Puzzelclub partners kwam Jonas in contact met Puzzelclub. Sinds maart is hij lid en daar heeft hij nog geen seconde spijt van! Jonas heeft meerdere favorieten, maar vooral zweedse puzzels en sudoku’s vindt hij enorm leuk om te maken. Op Puzzelclub.be vindt hij de extra uitdaging die hij zoekt en ook de competitie onder de deelnemers van het Puzzelkampioenschap trok hem over de streep.

Je kan maar één keer geselecteerd worden voor de finale van ons Puzzelkampioenschap, maar je kan natuurlijk ook elke dag meepuzzelen voor de fun. Elke dag zijn er weer tal van nieuwe en uitdagende puzzels te vinden op Puzzelclub.be. En oefening baart kunst!

 

Hoe kan je deelnemen?

Om mee te spelen heb je een Premium puzzelaccount bij Puzzelclub nodig. Wanneer je bent ingelogd kan je op de wedstrijdpakketpagina het pakket 'PuzzelKampioenschap *maand* 2019' zien. De bedoeling is om alle puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen.

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs.

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd.

 

Klik hier om meteen naar het wedstrijdpakket van de maand te gaan!

 

Eerst nog even oefenen?

Zodra je start met een puzzel, begint de tijd te lopen. Kan je wat opwarming gebruiken? Dan kan je eerst het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt.


Log jezelf eerst in door rechts bovenaan op aanmelden te klikken.

Veel puzzelplezier!