En de puzzelkampioen van mei is...

Ongelofelijk! Miek uyttersprot wordt 2 jaar op rij Puzzelkampioen van de maand mei! Met een ruime voorsprong plaatst Miek zich als 4de deelnemer voor de finale van ons Puzzelkampioenschap 2019! De nummer 2 behaalde 50 punten, de derde scoorde 42 punten. Miek mag zich dus met enige trots Puzzelkampioen van de maand mei noemen met een score van 67 punten. Proficiat!

En de puzzelkampioen van mei is...

De 37-jarige Miek uit Werchter  werkt voor de gemeente Tremelo op de dienst Bevolking. Ze puzzelt al heel lang en begin mei 2018 leerde ze de mobiele Puzzelclub website kennen.

Miek’s favoriete woordpuzzel is het Zweedse raadsel. Het is overzichtelijk, je leert soms nieuwe woorden kennen of je frist woorden op waarvan je het bestaan niet meer wist. Win-win! Als aangename afwisseling en leuk “tussendoortje” kiest Miek wel eens voor een sudoku of een binairo. Op haar smartphone speelt ze graag mee met de Zweedse mini-puzzels en de mini Kruiswoordraadsels. Leuk voor onderweg!!

 

Hoe kan je deelnemen?

Om mee te spelen heb je een Premium puzzelaccount bij Puzzelclub nodig. Wanneer je bent ingelogd kan je op de wedstrijdpakketpagina het pakket 'PuzzelKampioenschap JUNI 2019' zien. De bedoeling is om alle puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen.

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs.

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd.

 

Klik hier om meteen naar het wedstrijdpakket van de maand te gaan!

 

Eerst nog even oefenen?

Zodra je een puzzel start, begint de tijd te lopen. Kan je wat opwarming gebruiken? Dan kan je eerst het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt. Log je eerst in door rechts bovenaan in de navigatiebalk te klikken op 'Puzzelclub aanmelden'.

 

Veel puzzelplezier!