Reeds 5 van de 10 finalisten zijn gekend!

Wij zijn ondertussen in de helft van ons Puzzelkampioenschap 2019. De finalisten streken elks € 250 cash op en hebben hun plekje in de finale verdiend waarmee de eindwinnaar nog eens € 2.500 extra  kan opstrijken. Maar de strijd is nog niet gestreden! Je hebt nog een paar maanden de tijd om die begeerde plek in die finale te veroveren.

 

Reeds 5 van de 10 finalisten zijn gekend!

 

En de eerste finalisten voor Puzzelkampioen 2019 zijn…

De finalist van juni kennen we nu ook, dat is Sandra Adriaenssens. Een dikke proficiat! Maar welke puzzelaars haalden het nog? Sofie V.T. uit Heist-op-den Berg, Anais V.H. uit Verrebroek, Jonas V. uit Putte en Miek U. uit Heist-op-den-Berg wisten zich ook na een knappe score te plaatsten voor onze ultieme finale!

Bij de 1ste selectie was er nog een groot verschil in punten. Iedereen heeft ondertussen goed geoefend want de resultaten liggen nu veel dichter bij elkaar. Dat beloofd spannend te worden!  Voor de finale beginnen de deelnemers allemaal terug van nul met voor iedereen dezelfde kansen. Succes.

 

PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

Zoals gezegd is de ultieme strijd nog lang niet gestreden. Speel nu mee! De ultieme winnaar zal de grote winnaar zijn van € 2.500. Hij of zij mag ook de titel van PuzzelKampioen 2019 op zijn palmares kunnen zetten!

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal over de verschillende puzzeltypes heen het hoogst aantal punten heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs.

 

Word de volgende PuzzelKampioen van de maand!

Het puzzelkampioenschap is enkel toegankelijk voor Puzzelclub Premiumleden. Heb je nog geen Premium puzzelaccount? Geen nood. Probeer nu Puzzelclub Premium 30 dagen lang voor slechts € 1! Waar wacht je nog op? Maak een account aan en begin  te puzzelen.Succes en veel puzzelplezier!

 

30 dagen Puzzelclub Premium proefabonnement voor slechts € 1!