Word Puzzelkampioen 2019 en win € 2.500 !

Ons Puzzelkampioenschap draait op volle toeren. De finalisten streken elks al € 250 cash op en hebben hun plekje in de finale verdiend waarmee de eindwinnaar nog eens € 2.500 extra  kan opstrijken. Maar de strijd is nog niet gestreden! Je hebt nog een paar maanden de tijd om die begeerde plek in die finale te veroveren.

 

Word Puzzelkampioen 2019 en win € 2.500 !

 


En onze Puzzelkampioen van augustus is…

De finalist van augustus is ondertussen ook gekend. Steven C. uit Wevelgem is onze kampioen en 7de finalist voor het grote Puzzelkampioenschap 2019. Nog 3 finalisten te gaan…

Steven scoorde een ruime voorsprong met maar liefst 86 punten! Jonas V. werd verdiend tweede met 70 punten, Sofie B. veroverde een mooie derde plaats met 60 punten. Inge H. en Claude J. vullen de top 5 aan. Het blijft dus allemaal nog heel spannend!


PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

Maar de ultieme strijd is nog lang niet gestreden! Speel nu mee en strijk als ultieme winnaar € 2.500 op. En hij of zij mag zich ook met recht en rede vereerd voelen met de titel PuzzelKampioen 2019!

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal over de verschillende puzzeltypes heen het hoogst aantal punten heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs.


Probeer nu Puzzelclub Premium

Het puzzelkampioenschap is enkel toegankelijk voor Puzzelclub Premiumleden. Heb je nog geen Premium puzzelaccount? Geen nood. Probeer nu Puzzelclub Premium 30 dagen lang voor slechts € 1! Waar wacht je nog op? Maak een account aan en begin  te puzzelen.Succes en veel puzzelplezier!

 30 dagen Puzzelclub Premium proefabonnement voor slechts € 1!