Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

- Eindejaarswedstrijd - WIN 5 superweekends!

DE EINDEJAARSWEDSTRIJD 2019  IS AFGESLOTEN. DE  WINNAARS WORDEN VOLGENDE WEEK BEKEND GEMAAKT ! December is de maand die helemaal in het teken van feesten staat! Sinterklaas, Kerst, Oudjaar… Bij al die feesten horen natuurlijk cadeautjes! Puzzelclub dankt maar al te graag zijn duizenden leden die in 2019 hun beste puzzelbeentje hebben voorgezet.

- Eindejaarswedstrijd - WIN 5 superweekends!

Vanaf 4 december 2019 tot en met 7 januari 2020 kan er dan ook volop mee gepuzzeld worden met onze eindejaarswedstrijd. De prijzenpot wordt gespekt met 5 weekendtrips. En het zijn niet zomaar weekendtrips, je hebt keuze uit meer dan 300 hotels verspreid in Europa en je verblijft 2 nachten met z’n tweetjes, inclusief een lekker diner.  Als dat geen fijne extra is voor de koude wintermaanden!

Hoe speel je mee?

Om kans te maken op een weekendtrip kan je meespelen met ons eindejaars wedstrijdpakket. In dit pakket zijn onze 5 populairste puzzeltypes present. Per puzzeltype wordt er een winnaar getrokken via een random loting uit alle juiste inzendingen. Of je nu liefhebber bent van kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Sudoku’s, woordzoekers of binairo's… het maakt niet uit. Iedereen maakt kans als je één van deze 5 puzzeltypes 100% correct oplost. Als je echter meer kans wil maken kan je proberen om 5 puzzels zo juist mogelijk op te lossen.

Klik hier om naar het wedstrijdpakket te gaan. Vergeet niet om je aan te melden!

Opgelet: je kan enkel meespelen met de eindejaarswedstrijd als je een Premium account hebt. Heb je nog geen Premium account? Geen probleem. Profiteer dan nu van ons supervoordelig All-in aanbod... Nu 30 dagen Puzzelclub Premium voor slechts één euro!

Je kan dan ook vrij kiezen in onze uitgebreide puzzeltheek met duizenden digitale puzzels, je kan wekelijks gratis deelnemen aan onze puzzelwedstrijden met schitterende prijzen en elke maand komen er nieuwe uitdagende puzzels bij. Na deze Premium proefmaand kan je een vaste Puzzelclubber worden voor slechts € 3,95 per maand. Amper de prijs van een puzzelboekje.

Spelregels van ons wedstrijdpakket

Klik je een puzzel open van het wedstrijdpakket, dan moet je hem meteen afmaken. Je kan een puzzel maar één keer openen en invullen. Verlaat je de puzzel voordat je hem volledig hebt afgemaakt, dan zal jouw score bij het sluiten van de puzzel automatisch worden bijgehouden. Het is de bedoeling om een geopende puzzel zo volledig en correct mogelijk in te vullen. Klik op de knop “OPGELOST” als je klaar bent. Je deelname wordt dan geregistreerd!

Na het afsluiten van de wedstrijd wordt er een ad random trekking gehouden onder alle spelers die de puzzel voor 100% hebben opgelost. Er is maximaal één weekendtrip per winnaar.

Midden januari 2020 worden de 5 winnaars bekend gemaakt. Zij worden persoonlijk verwittigd via e-mail en bekend gemaakt op Puzzelclub.be. Vergeet dus niet om jouw mailbox in de gaten te houden in het nieuwe jaar. Zo kan jij, als je bij de winnaars hoort, vanaf eind januari al een fijne trip plannen met je partner, vriend of vriendin. Verblijf en diner helemaal op kosten van Puzzelclub.

Het volledige wedstrijdreglement vind je onderaan het wedstrijdpakket.

Probeer het eerst eens met ons demo wedstrijdpakket

Houd jij het altijd bij dezelfde puzzel? Dan is dit een mooie kans om je puzzelkennis wat uit te breiden en ook de voor jou minder gekende puzzels eens uit te proberen. Bovendien hoef je niet meteen “voor echt” te spelen. Je kan à volonté oefenen met ons demo wedstrijdpakket of je kan onbeperkt puzzels kiezen uit onze puzzeltheek. Zo leer je op een leuke manier nieuwe puzzels kennen. Veel puzzelplezier!