Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

En onze Puzzelkampioen van februari is geworden...

Met een flinke voorsprong is de 60-jarige Mirielle De Coessemaeker uit Zwevezele onze Puzzelkampioen van februari 2020 geworden. Proficiat! Met een score van 95 punten won ze € 250 en is ze als eerste zeker van een plekje voor de finale in december. De nummer 2 eindigde met 79 punten en de nummer 3 haalde een knappe 75 punten. Puzzelclub laat je elke maand kennismaken met haar kampioen.

En onze Puzzelkampioen van februari is geworden...

 

Dag Mirielle, wat is of was je beroep en wat zijn je hobby's?

Ik ben wat je noemt een 'jong gepensioneerde'. Beroepsmatig werkte ik mijn ganse leven in de administratie. Aanvankelijk werkte ik 17 jaar bij de toenmalige Nationale Maatschappij van Buurtspoorwegen (NMVB), later De Lijn. Daarna stapte ik over naar een job als Europees ambtenaar bij de Europese Commissie. 

Mijn hobby's zijn mijn huisdieren (momenteel hebben we 2 Alaska Malamutes, een poes, een konijn, kippen), ik werk ook graag in de tuin en daar kweek ik groentjes, kruiden en bloemen. De vijver in de tuin met kabbelend watervalletje brengt me vaak tot rust, net als de momenten waarop ik samen met mijn man al eens een lijntje ga uitwerpen in de mooie Polderstreek.

Verder reis ik ook graag en natuurlijk is er mijn dagelijkse ontspanning met allerlei puzzels (van legpuzzels over nonogrammen tot de puzzels waar ik in de puzzelclub aan deelneem).

Puzzel je al lang?

Het puzzelen kreeg ik mee met de genen van mijn vader. Ik denk dat ik mijn eerste puzzels oploste rond mijn 8 jaar.

Welke puzzel is je favoriet en waarom?

Het liefst vul ik de binairo's in. Het gaat heel snel en het is een vorm van puzzelen die eigenlijk voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft er geen echte kennis voor te hebben.

Hoe heb je Puzzelclub leren kennen?

Ik kwam op Puzzelclub terecht via een puzzel in één of andere krant. Daar zag ik dat je ook online kan puzzelen.

Hoe lang puzzel je al op Puzzelclub.be?

Ik weet het niet exact meer. Ik startte met een abonnement van een paar maanden. Door het werk had ik dan even geen tijd. Later pakte ik de draad weer op en sinds zo'n 2 jaar puzzel ik elke week.

Wat vind je zo fijn aan puzzelen op Puzzelclub.be?

Puzzelclub biedt een breed gamma aan puzzels. Niet enkel voor wedstrijden, maar ook gewoon voor de fun. De wedstrijdjes zijn een extraatje en als je wint is dat eens mooi meegenomen :-)

Bedankt Mirielle!

 

Ben jij de volgende kampioen?

Het PuzzelKampioenschap van 2020 is op 1 februari van start gegaan. Het is de derde keer dat Puzzelclub op zoek gaat naar de strafste puzzelaar van het jaar. Elke maandwinnaar wint € 250 en ontvangt een uitnodiging voor de grote finale van het kampioenschap. Is deze competie is voor jou? Wees gerust, eens je het demopakket kan oplossen ben je helemaal klaar voor het echte werk. Dit puzzelkampioenschap is een competitie onder leden en dus enkel toegankelijk als je lid bent. Veel succes!

De geoefende puzzelaars kunnen meteen aan het echte werk beginnen.  Klik hier een ga rechtstreeks naar wedstrijdpakketten.

Nog geen lid en wil je wel graag meespelen? Maak dan een account aan. De eerste 30 dagen betaal je maar 1 euro!