Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Miek is onze Puzzelkampioen van oktober geworden!

En de winnaar is…   

De 41-jarige Miek Uyttersprot uit Werchter is onze Puzzelkampioen van oktober 2021 geworden. Ze won € 250 en heeft zich meteen ook als deelnemer geplaatst voor de finale in december. En Miek is geen onbekende, want vorig jaar won ze de hoofdprijs van ons Puzzelkampioenschap. Een welgemeende proficiat Miek!

Miek is onze Puzzelkampioen van oktober geworden!

 

Dag Miek, Wat is / was je beroep?

Ik werk momenteel als administratief medewerker in het UZ Leuven op de afdeling kindergeneeskunde.

Puzzel je al lang?

Al heel lang! En ook mijn dochters hebben de puzzelmicrobe te pakken. Zij houden vooral van zweedse puzzels, sudoku's en binairo's, woordzoekers en legpuzzels.

Welke puzzel is je favoriet en waarom?

De sudoku is nu mijn favoriet omdat deze de grootste uitdaging geeft en het moeilijkste is voor mij.

Hoe lang puzzel je al op Puzzelclub.be?

Ik ben nu al enkele jaren lid. Aangezien er steeds nieuwe puzzels bijkomen, kan ik altijd verder puzzelen. Ik merk wel dat de andere spelers sterker worden op de wedstrijden. Blijkbaar vinden meer mensen de weg naar Puzzelclub :-)

Wat vind je zo fijn aan puzzelen op Puzzelclub.be?

Ik vind het fijn dat je op een later tijdstip steeds verder kan puzzelen als je even geen tijd meer hebt. En de uitdaging om me bij de maandwedstrijd te meten met andere spelers.

Bedankt Miek!

 

Wil jij ook graag je kans wagen?  

Voor het vierde jaar op rij gaat Puzzelclub op zoek naar de strafste puzzelaar. Waag je kans, want elke maand zijn er prijzen te winnen. Elke maandwinnaar ontvangt een uitnodiging voor de grote finale van het kampioenschap op het einde van het jaar. Wees gerust, eens je het demopakket gespeeld hebt ben je helemaal klaar voor het echte werk. Dit puzzelkampioenschap is een competitie onder leden en dus enkel toegankelijk als je lid bent. Veel succes!  

De geoefende puzzelaars kunnen meteen aan het echte werk beginnen.  Klik hier en ga rechtstreeks naar wedstrijdpakketten.  

Nog geen lid en wil je wel graag meespelen? Maak dan een account aan. De eerste 30 dagen betaal je maar 1 euro!