Volledig nieuwe clubwebsite!

Zoals je kan zien is de nieuwe Puzzelclub website online. Er zijn heel wat updates en nieuwigheden. Zo bevind je je nu in een gloednieuwe rubriek van Puzzelclub: Magazine. In deze sectie kan je artikels lezen die gaan over de puzzels die we aanbieden en op de hoogte blijven van het laatste clubnieuws.

Op de nieuwe website navigeer je ook veel vlotter naar de verschillende onderdelen.

Volledig nieuwe clubwebsite!

 

Het comfort van digitaal puzzelen

Digitaal is hot. Ook bij Puzzelclub. Voortaan neem je jouw puzzels overal mee naartoe. Als je je hebt ingelogd, worden je puzzels automatisch opgeslagen. Op die manier kan je starten met puzzelen op je pc en later verder puzzelen op je tablet, of op een andere pc, tablet of laptop. Alles kan! Zelfs op vakantie  heb je je puzzels altijd bij.

Een puzzel op papier is vaak kunst en vliegwerk. Dankzij Puzzelclub kan je nu schrappen zonder gommen. Bij de sudoku's bijvoorbeeld kan je de hulptoetsen gebruiken om je mogelijke antwoorden te noteren. Het wordt geen gekladder. Wanneer je zeker bent van het juiste cijfer en dat cijfer invult verdwijnen de hulpcijfers. Zo krijg je een netjes ingevulde puzzel!

Ben je Puzzelclub lid, dan hoef je bij de wedstrijdpuzzels niets extra te doen. Het codewoord wordt naar ons verstuurd met één druk op de knop. Geen gepruts meer met sms’en, briefkaarten of e-mails. En zo heb jij meer tijd om verder te puzzelen!

Minipuzzels

En we zitten niet stil, want achter de schermen zijn we druk bezig aan een nieuwe puzzelcategorie: de minipuzzel! Als je met je smartphone naar Puzzelclub surft, krijg je al een voorproefje met enkele minipuzzels die uitermate geschikt zijn voor kleine schermen. We willen deze categorie uitbreiden zodat je veel meer keuze hebt om ook op je smartphone te puzzelen. Houd ons magazine in de gaten voor alle nieuwigheden!