Vragen staat vrij

Vind je iets niet op de website? In onze handleiding vind je alles wat je zoekt. Tik hieronder je trefwoord in of ga op zoek in de lijst.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Als je in het menu op de knop 'Inloggen' klikt dan kan je in de pop-up op 'wachtwoord vergeten' klikken. Je ontvangt dan een e-mail met een tijdelijke code die je kan invoeren op de website. Daarna kan je je wachtwoord opnieuw veranderen naar een wachtwoord dat je zelf makkelijk kan onthouden.

Heb je niet meteen een e-mail ontvangen? Soms zit er wat vertraging op de mails. Controleer na 15 minuten je e-mail opnieuw. Nog steeds geen mail? Kijk dan eens in je spamfolder, het is mogelijk dat de verificatiemail toevallig in je spambox terecht is gekomen.