Puzzelclub lid worden

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Als je rechts bovenaan op de knop 'Aanmelden als lid' klikt dan kan je in de pop-up op 'wachtwoord vergeten' klikken. Je ontvangt dan een e-mail met een tijdelijke code die je kan invoeren op de website. Daarna kan je je wachtwoord opnieuw veranderen naar een wachtwoord dat je zelf makkelijk kan onthouden.

Heb je niet meteen een e-mail ontvangen? Soms zit er wat vertraging op de mails. Controleer na 15 minuten je e-mail opnieuw. Nog steeds geen mail? Kijk dan eens in je spammapje, het is mogelijk dat de verificatiemail toevallig in je spambox terecht is gekomen.