Gratis wedstrijd: Win één van de 3 weekendtrips!

Tot en met 30 april valt er weer heel wat te winnen. Bovenop de wekelijkse Puzzel en Win wedstrijden organiseert Puzzelclub een extra paaswedstrijd waarmee 3 weekends te winnen zijn. De gelukkige winnaars kunnen er met hun partner, vriend of vriendin een heerlijk lang weekend tussenuit, op een tijdstip en bestemming naar keuze in heel Europa!

De weekendtrips voor 2 personen bestaan uit twee overnachtingen, inclusief een uitgebreid ontbijt. Zowel echte citytrippers als de liefhebbers van rust komen aan hun trekken want je kan kiezen uit meer dan 50 bestemmingen in 8 landen. Of je nu een bezoekje wilt brengen aan een Belgische topstad of het liever verder gaat zoeken in Amsterdam, Parijs, Barcelona of je kiest voor een verblijf in het groen, uit de 275 hotels zal je zeker jouw favoriete keuze kunnen maken.

 

Gratis wedstrijd: Win één van de 3 weekendtrips!

 

Hoe speel je mee?

De wedstrijd is gratis en iedereen kan deelnemen. Puzzelclub heeft voor deze wedstrijd de Zweedse puzzel uitgekozen. Vul hem in en je maakt kans op een fantastisch leuke weekendtrip. Nog even registreren zodat we je persoonlijk kunnen verwittigen als je bij de winnaars hoort. Heb je al een puzzelclub account? Dan hoef je enkel aangemeld te zijn.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.