Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Demo wedstrijdpakket 2021

Dit demopakket is gratis voor iedereen. Maak kennis met de uitdagingen voor onze puzzelkampioenen en ontdek vooraf het wedstrijdpakket. Leden kunnen zich hier opwarmen en onbeperkt oefenen voordat ze aan het kampioenschap beginnen. En bezoekers kunnen hier zonder enige verplichting eens proeven van onze digitale puzzels. In tegenstelling tot de definitieve wedstrijden kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

naar Demo wedstrijdpakket 2021


Puzzelkampioenschap maart 2021

De eerste maand van ons puzzelkampioenschap zit er op. En wij zijn blij dat het aantal deelnemers elk jaar groeit. Maar liefst 5.000 euro aan prijzengeld is er in totaal te winnen. Tot eind november kunnen de beste puzzelaars van de maand zich plaatsen voor de finale in december. Zij ontvangen meteen 250 euro als maandwinnaar. De puzzelaar die de finale wint gaat naar huis met de grote pot van 2.500 euro. Meld je aan als lid om te kunnen deel te nemen. Succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid