Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Demo wedstrijdpakket 2021

Dit demopakket is gratis voor iedereen. Maak kennis met de uitdagingen voor onze puzzelkampioenen en ontdek vooraf het wedstrijdpakket. Leden kunnen zich hier opwarmen en onbeperkt oefenen voordat ze aan het kampioenschap beginnen. En bezoekers kunnen hier zonder enige verplichting eens proeven van onze digitale puzzels. In tegenstelling tot de definitieve wedstrijden kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

naar Demo wedstrijdpakket 2021


Puzzelkampioenschap juli 2021

Een nieuwe maand, een nieuwe kans om je te plaatsen. Maar liefst 5.000 euro aan prijzengeld is er in 2021 te winnen en ons puzzelkampioenschap groeit met de dag. Tot eind november kunnen de beste puzzelaars van de maand zich plaatsen voor de finale en de maandwinnaar is meteen 250 euro rijker. Daarna gaat de eindrace rechtstreeks richting grote pot van 2.500 euro. Meld je aan als lid om te kunnen deelnemen. Succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid