Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Demo wedstrijdpakket 2023

Ons demo-wedstrijdpakket 2023 is gratis toegankelijk voor iedereen. Maak kennis met onze digitale puzzels of test je vaardigheden. Bezoekers kunnen vrijblijvend het puzzelaanbod ontdekken en leden kunnen zich opwarmen en oefenen voordat ze aan de competitie beginnen. In tegenstelling tot het echte kampioenschap kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

naar Demo wedstrijdpakket 2023


Puzzelkampioenschap september 2023

De zomervakantie is voorbij en we zitten meteen ook in de laatste drie maanden van onze puzzelcompetitie. Nog tot eind november kunnen puzzelaars zich plaatsen voor de finale. Naast de selectie voor de eindronde winnen deze gelukkigen ook de maandprijs van 250 euro. Maar de grote winnaar blijft uiteraard de finalist die in december de titel van Puzzelkampioen 2023 weet te veroveren en de pot van 2.500 euro mee naar huis kan nemen. Heb je er ook zin in? Meld je aan en je kan gratis deelnemen. Succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid