Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

En onze Puzzelclub kampioen 2023 is...

... Sandra Adriaenssens uit Boortmeerbeek! Na een spannende nek-aan-nek race heeft ze de titel van Puzzelkampioen 2023 meer dan verdiend. Sandra wint de grote pot van maar liefst € 2.500 cash. Proficiat Sandra, geniet ervan!

En onze Puzzelclub kampioen 2023 is...

 

Wie is Sandra?

De 52-jarige Sandra werkt als deskundige klachtenbeheer. Ze heeft Puzzelclub.be leren kennen via een vriendin en puzzelt echt al heel lang! Sandra houdt van variatie, dus wisselt al eens graag van puzzeltype.

Hoe kan je deelnemen aan het Puzzelkampioenschap van 2024? 

Ben je benieuwd en wil je net als Sandra ook eens meedingen naar de titel van Puzzelkampioen om kans te maken op die mooie som? Op 1 februari zijn we terug van start gegaan met een nieuwe editie van ons Puzzelkampioenschap. Om deel te nemen heb je eerst en vooral een account bij Puzzelclub nodig. Wanneer je dan als lid bent ingelogd heb je toegang tot het wedstrijdpakket van van de maand. Elke maand is er een nieuw wedstrijdpakket waarmee de winnaar meteen € 250 wint en zich daarmee rechtstreeks plaatst voor de finale in december. De bedoeling is om puzzels uit het wedstrijdpakket zo correct en zo snel mogelijk op te lossen. 

Per puzzeltype wordt een wedstrijdklassement met punten bijgehouden. Wie met het totaal van alle puzzeltypes het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! 

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd. Succes!

Klik hier om meteen naar het wedstrijdpakket van het kampioenschap 2024 te gaan!

Eerst nog even oefenen? 

Zodra je een puzzel uit het wedstrijdpakket opent start de tijd. Alle puzzels moeten echter niet meteen na elkaar opgelost worden. Wanneer je een puzzel sluit stopt de tijd automatisch tot je aan de volgende begint. Kan je vooraf wat opwarming gebruiken of wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de wedstrijdformule? Dan kan je de wedstrijdopdracht met het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, alleen kan je bij het demopakket de puzzels wissen en opnieuw beginnen. 


Meld je eerst aan door rechts bovenaan op aanmelden te klikken. 

Veel puzzelplezier!