Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

DEMO WEDSTRIJDPAKKET 2024

NIEUW! Het demo-pakket van dit jaar is een exacte kopie van het wedstrijdpakket van de finale van het puzzelkampioenschap van 2023. Dit demopakket is gratis en onbeperkt toegankelijk zodat iedereen kennis kan maken met onze digitale puzzels en het kampioenschap. Puzzelclubleden kunnen zich hier opwarmen en oefenen voordat ze aan de echte competitie beginnen. In tegenstelling tot het echte kampioenschap kan je deze puzzels wissen en opnieuw spelen. Alvast veel puzzelplezier in afwachting van de start van onze nieuwe puzzelcompetitie 1 februari 2024...

naar DEMO WEDSTRIJDPAKKET 2024


Puzzelkampioenschap april 2024

We zitten in de derde maand van ons kampioenschap en de strijd voor de kampioenstitel 2024 woedt in alle hevigheid. Reeds 2 maandwinnaars zijn geplaatst voor de finale en hebben meteen ook de maandprijs van 250 euro mogen opstrijken. Later dit jaar maken deze finalisten ook kans op de grote pot van € 2.500. Alvast veel puzzelplezier en succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid