Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

DEMO WEDSTRIJDPAKKET 2024

NIEUW! Het demo-pakket van dit jaar is een exacte kopie van het wedstrijdpakket van de finale van het puzzelkampioenschap van 2023. Dit demopakket is gratis en onbeperkt toegankelijk zodat iedereen kennis kan maken met onze digitale puzzels en het kampioenschap. Puzzelclubleden kunnen zich hier opwarmen en oefenen voordat ze aan de echte competitie beginnen. In tegenstelling tot het echte kampioenschap kan je deze puzzels wissen en opnieuw spelen. Alvast veel puzzelplezier in afwachting van de start van onze nieuwe puzzelcompetitie 1 februari 2024...

naar DEMO WEDSTRIJDPAKKET 2024


Puzzelkampioenschap juni 2024

Meld je aan als lid om rechtstreeks naar het kampioenschap te gaan. Vier maandwinnaars hebben zich reeds geplaatst voor de finale en hebben meteen ook 250 euro mogen opstrijken. Later dit jaar maken zij ook kans op de grote pot van € 2.500. Er is nog plaats voor zes puzzelaars om deel te nemen aan de finale. Alvast veel puzzelplezier en succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid