Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Demo wedstrijdpakket

Dit demopakket is gratis voor iedereen. Maak kennis met onze puzzelcompetitie. Leden kunnen zich hier opwarmen en oefenen voordat ze aan het kampioenschap beginnen. En bezoekers kunnen hier zonder enige verplichting eens proeven van onze puzzelcompetitie. In tegenstelling tot de definitieve wedstrijden kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

naar Demo wedstrijdpakket


Puzzelkampioenschap juli 2020

We zijn voorbij de helft van de voorronden en tot eind november heb je nog kans om je te plaatsen voor de eindstrijd om de € 2.500 in de wacht te slepen. En of je nu op vakantie bent in binnen of buitenland, met Puzzelclub.be heb je al je favoriete puzzels en wedstrijden gewoon bij de hand. Binnen Europa kan je met je bestaande telecom abonnement vrij en onbezorgd mobiel puzzelen. Buiten Europa bevelen wij je het gebruik van Wifi aan om niet voor verrassingen komen te staan. Alvast fijne vakantie en veel puzzelplezier!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid Lees meer over onze competitie