Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Demo wedstrijdpakket 2023

Ons demo-wedstrijdpakket 2023 is gratis toegankelijk voor iedereen. Maak kennis met onze digitale puzzels of test je vaardigheden. Bezoekers kunnen vrijblijvend het puzzelaanbod ontdekken en leden kunnen zich opwarmen en oefenen voordat ze aan de competitie beginnen. In tegenstelling tot het echte kampioenschap kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

naar Demo wedstrijdpakket 2023


Puzzelkampioenschap november 2023

Met november zitten we in de laatste maand van ons preselectie van puzzelkampioenschap. Tot het einde van deze maand kunnen onze puzzelaars zich plaatsen voor de grote finale in december. Naast de selectie voor de eindstrijd wint hij/zij ook de maandprijs van 250 euro. Maar de grote winnaar is uiteraard de gelukkige die volgende maand de titel van Puzzelkampioen 2023 weet te veroveren en zo de pot van 2.500 euro kan opstrijken. Heb je er ook zin in? Meld je nu aan als lid en je kan gratis deelnemen. Succes!

Enkel voor Puzzelclub leden

Alle wedstrijden zijn gratis, enkel als Puzzelclub lid kan je meedoen. Een volledige maand Puzzelclub lid ben je al voor 3,95 euro. Probeer nu 30 dagen lang voor maar 1 euro!

Ja, ik word Puzzelclub lid