Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

De 10 troeven van Puzzelclub onder de aandacht gebracht

Dit voorjaar werd de definitieve Puzzelclub gelanceerd, een online platform met een doorlopend aanbod van meer dan drieduizend puzzels. Online puzzelen was nooit zo makkelijk. Overzichtelijk, gevarieerd, comfortabel, gebruiksvriendelijk, … Puzzelclub is de enige digitale puzzelhemel op het web. Ontdek, proef en geniet van de tien troeven die Puzzelclub voor jou in petto heeft.

De 10 troeven van Puzzelclub onder de aandacht gebracht

 1. Puzzels bij de vleet
  Je gelooft je eigen ogen niet. Op Puzzelclub.be vind je doorlopend meer dan 4.500 puzzels. En is je honger nog niet gestild? Geen nood, want maandelijks krijg je een hele lading nieuwe puzzelpakketten op je bord.


 2. Puzzelen, voor elk wat wils
  De kruiswoordpuzzel, sudoku, doorloper, binairo … Ieder heeft zo zijn voorkeur. Maar liefst 9 verschillende puzzeltypes. Op gezette tijden komen er nieuwe types bij, zoals de laatste toevoeging: de onvolprezen Legpuzzel die al snel heel wat harten veroverde.


 3. Van beginner tot expert
  Beginners, geoefende puzzelaars en echte experten komen aan hun trekken. Kies in alle vrijheid jouw favoriete puzzeltype, selecteer daarna meteen de gewenste moeilijkheidsgraad van je gekozen puzzel. En puzzelen maar!


 4. Elke week knalwedstrijden met vette prijzen
  Puzzelen is plezierig, maar wat als er met dat leuke tijdverdrijf nog wat te winnen valt? Bij Puzzelclub is dat wekelijkse kost. Keer op keer word je getrakteerd op diverse, fascinerende wedstrijdpuzzels, met prijzen die tot de verbeelding spreken. Het motto is simpel: doe mee en … win!


 5. Eender welk digitaal apparaat
 6. Vroeger puzzelde je alleen met pen en papier. Nu, in het digitale tijdperk, speel je waar en wanneer je wil. Op PC, laptop, notebook, tablet én - met de nieuwe minipuzzels - zelfs smartphone. Zo gemakkelijk!


 7. Foutje? Oeps, even wissen
  Je potlood en gom mag je in de kast laten liggen. Bij Puzzelclub hoef je niet te krassen maar verwijder je met een eenvoudige click je foutieve antwoord en corrigeer je rechtstreeks op je scherm.


 8. Even stoppen en weer doorgaan
  Aan het puzzelen en plots word je onderbroken en geraak je uit je concentratie. Geen probleem, op eender welk moment en eender welk apparaat kan je je onafgewerkte puzzels verderzetten.


 9. Van gratis lid tot VIP-lid
  Iedereen is welkom bij Puzzelclub. Je kan je gratis registreren en zo een beperkt aantal puzzels spelen. Maar de echte puzzelaar gaat natuurlijk voor de VIP-formule: voor minder dan 4 euro per maand speel je alle puzzels en neem je deel aan alle wedstrijden.


 10. Leuke weetjes en nuttige tips
  Alles wat je altijd al had willen weten over puzzelen vind je op de website, van leuke anekdotes tot nuttige tips. Schrijf je ook vrijblijvend in op de nieuwsbrief. Zo blijf je week na week op de hoogte van nieuwtjes en info uit de puzzelwereld.


 11. Wie wordt PuzzelKampioen?
  Elke maand ontvangt de Puzzelaar van de maand een mooie geldprijs en eeuwige roem op onze website. De PuzzelKampioen van het jaar gaat met liefst 2.500 euro aan de haal na het PuzzelKampioenschap. Schuilt er een PuzzelKampioen in jou?Schrijf je gratis in als Puzzelclub lid, zonder enige verplichting. Klik hier als je een account wil aanmaken. Begint het te kriebelen om meer dan één puzzel per dag op te lossen? Dan kan je kiezen voor de VIP formule. Je kan nu één maand lang van deze formule proeven voor maar 1 euro! Klik hier voor alle informatie.