Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Leopold is PuzzelKampioen van maart!

Op de derde PuzzelKampioen, die van maart, hebben we even moeten wachten. De Puzzelclub redactie kreeg Leopold niet meteen te pakken. Gelukkig lukte het wel en vandaag leer je Leopold Hullaert wat beter kennen. Ook de PuzzelKampioen van april is ondertussen bekend. In mei begint iedereen weer met een frisse start en evenveel kansen.

 

Leopold is PuzzelKampioen van maart!

 

De PuzzelKampioen is degene die op het einde van de maand de meeste puzzels correct en volledig heeft ingevuld. Elke maand worden er weer nieuwe puzzelpakketten aan het assortiment toegevoegd, dus je hebt altijd genoeg nieuwe puzzels in te vullen!

Als PuzzelKampioen van de maand ontvang je niet alleen 250 euro cash, maar krijg je ook een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018 waar 2.500 euro gereserveerd wordt voor de PuzzelKampioen.

In totaal zijn er in maart 8070 puzzels 100% volledig en 100% correct ingevuld.  De binairo is de populairste puzzel van maart, er zijn meer dan 1.500 binairo’s ingevuld. Daarna volgen de sudoku, het Zweeds raadsel en de filippine. Dankzij de upgrade van de website in februari is de website een stuk sneller en toegankelijker geworden, en dat merken we enorm aan het aantal ingevulde puzzels. Fijn om te zien dat onze inspanningen zo gewaardeerd worden.

 

Leopold Hullaert is PuzzelKampioen van maart

Er kan er elke maand maar eentje de beste zijn! In maart pakt Leopold Hullaert, 72 jaar en wonend in Zwijndrecht,  de titel van PuzzelKampioen met 326 volledige en correcte puzzels. Vooral de binairo, sudoku en het Zweeds raadsel zijn zijn favoriete puzzels om te maken. Op Puzzelclub.be geniet hij ook van de woordzoeker, zo loste hij bijna 200 woordzoekers op op een maand tijd!De 72-jarige Leopold is gewezen leraar wiskunde. Hij gaf les aan de eerste twee graden van het middelbaar. Logisch dan ook, dat hij een logische puzezl wel weet te smaken! Hij geniet volop van zijn pensioen door zich in zijn vrije tijd bezig te houden met de computer. Zo helpt hij zijn vrienden regelmatig uit de brand wanneer ze computerproblemen hebben. Ook zwemt hij graag. En natuurlijk is puzzelen ook een grote hobby van Leopold! Als hij een puzzel tegenkomt in een krant, tijdschrift of online zal hij die altijd proberen op te lossen. Puzzelclub.be ontdekte hij pas aan het begin van dit jaar, toen hij een puzzelmarathon deed. Hij puzzelt er zo graag door de ruime keuze aan puzzelsoorten én omdat je via de wedstrijden wekelijks  leuke prijzen kan winnen.

Met 326 opgeloste puzzels is Leopold absoluut een verdiende winnaar. Hij ontvangt 250 euro cash en een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018. Ook Inge Huysmans en Ernie De Buck, de PuzzelKampioenen van februari en januari, hebben zich al geplaatst. Wij weten ondertussen al wie zich eind april bij het lijstje van finalisten heeft gevoegd, maar dat houden we nog even geheim… Er zijn weer volop nieuwe kansen in mei, profiteer ervan!

 

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

De PuzzelKampioen van de maand krijgt telkens € 250 cash. Daarnaast zal hij of zij ook uitgenodigd worden voor het PuzzelKampioenschap dat georganiseerd wordt in december 2018. In dat prestigieuze Kampioenschap zullen de 11 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen. De ultieme winnaar kan niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 op zijn naam zetten, maar neemt ook een geldprijs mee naar huis van € 2.500 … Dat is niet mis!

 

Hoe doe je mee aan PuzzelKampioen?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, rekent ons systeem dit als een ingevulde puzzel. Al de informatie over de puzzels wordt in ons systeem bijgehouden en opgeslagen. Als VIP puzzel je natuurlijk onbeperkt, en je kan al VIP worden vanaf € 3,75 per maand. Dat is zowat de prijs van één puzzelboekje. Bij Puzzelclub.be puzzel je dan wel onbeperkt én kan je meedoen aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Kies voor een abonnement van 6 maanden, een jaar of een flexibel abonnement waarbij je elke maand kiest of je wil verlengen.

Probeer de eerste 30 dagen een VIP abonnement aan 1 euro! 

 

Heb je nog geen account? Maak dan hier je Puzzelclub account aan.

 

Veel puzzelplezier!