Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Sofie breekt ons puzzelrecord!

Het heersende puzzelrecord staat op naam van Sofie Van Thielen. Ze presteerde het om in april maar liefst 1.040 puzzels te beginnen, te vervolledigen én 100% correct in te vullen. Dat maakt van Sofie ook meteen onze PuzzelKampioen van april. Proficiat!

 

Sofie breekt ons puzzelrecord!

 

Sofie Van Thielen is PuzzelKampioen van april

In april werden er 9.050 puzzels helemaal volledig en correct ingevuld door onze leden. Afgelopen maand was het moeilijker te zien welke puzzel de meest favoriete was, er liggen enkele puzzeltypes heel dicht bij elkaar. Zowel van de binairo als van het Zweeds raadsel en de filippine werden er meer dan 1.300 puzzels opgelost.

Sofie is 26 jaar oud en woonachtig in Heist-Op-Den-Berg. Als doctoraatstudent aan de KU Leuven heeft ze niet erg veel vrije tijd, maar de hobby’s waar ze niet zonder kan zijn hoorn spelen in de fanfare en haar dagelijkse puzzels spelen op Puzzelclub.be!

Via één van de Puzzelclub partners kwam Sofie in contact met Puzzelclub. Ze besloot een jaarabonnement te nemen zodat ze aan alle wedstrijden gratis kan deelnemen én onbeperkt kan puzzelen. Ondertussen is Sofie overgestapt op een flexibel abonnement, omdat ze op die manier elke maand een kleiner bedrag kan reserveren voor haar puzzelhobby. Als student zeker een slimme keuze!

Sofie puzzelt al zo lang ze zich kan herinneren. Ze loste altijd graag verschillende breinbrekers en legpuzzels op, later is dat verder uitgegroeid naar de moeilijkere puzzels, zoals de binairo. “Een binairo lijkt simpel en makkelijk op te lossen, maar dé enige juiste oplossing vinden valt niet te onderschatten!” Hetgeen Sofie zo aantrekt aan puzzelen op Puzzelclub.be is dat de website heel gemakkelijk in gebruik is. Sofie puzzelt niet enkel op haar laptop, maar switcht ook regelmatig over naar tablet. Dat gaat op Puzzelclub.be zonder problemen!

 

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

Ondertussen zijn er al 4 PuzzelKampioenen bekend, de strijd om de vijfde plaats is volop losgebarsten. Als PuzzelKampioen van de maand krijg je telkens 250 euro cash. Ook word je uitgenodigd voor het PuzzelKampioenschap dat we organiseren in december 2018. De 11 maandwinnaars nemen het er tegen elkaar op en gaan de ultieme strijd aan. De uiteindelijke winnaar is niet alleen zeker van de titel PuzzelKampioen 2018, maar neemt ook een geldprijs van € 2.500 mee naar huis! 

 

Wie is de volgende PuzzelKampioen?

De PuzzelKampioen is degene die op het einde van elke maand de meeste puzzels correct en volledig heeft opgelost. Elke maand voegen we nieuwe puzzelpakketten toe aan ons ruime assortiment, dus er zijn altijd genoeg nieuwe puzzels om in te vullen!

 

Hoe doe je mee met de PuzzelKampioen wedstrijd?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, telt ons systeem dit bij jouw totaal . Al de informatie over de puzzels wordt bij Puzzelclub bijgehouden en opgeslagen. Als VIP kan je onbeperkt puzzelen. Dat is kiezen uit meer dan 3.000 puzzels en elke maand worden er nieuwe puzzels toegevoegd. Verder doe je als VIP ook gratis mee aan ALLE Puzzel & Win wedstrijden. Je kan kiezen voor een flexibele all-in formule voor een beperkte maandelijkse bedrage of voor een voordelig abonnement van 6 of 12 maanden. Puzzelaars die willen proeven van ons VIP aanbod kunnen dat  30 dagen lang voor maar 1 euro! 

 

Op de abonnementspagina vind je alle informatie over onze VIP pakketten.

 

Nog geen Puzzelclub account? Maak jouw account hier aan. 

 

Veel puzzelplezier!