Digitaal puzzelplezier wereldwijd

Heb je het ook al gevoeld, die lentekriebels? De eerste zonnestralen geven ons zin om erop uit te trekken. Wordt het een citytrip naar Madrid, Lissabon of Firenze? Of ligt er een zalige strandvakantie in Kroatië op je te wachten? Een nieuwe stad ontdekken, een terrasje doen of relaxen op het strand, is alvast zoveel leuker met al je favoriete puzzels bij de hand. Relaxen, puzzelen, zonder extra roamingkosten. En dankzij wifi zijn je puzzels zelfs altijd en overal bereikbaar over heel de wereld. Zalig toch!

Digitaal puzzelplezier wereldwijd


Altijd en overal puzzelen

Vakantie betekent een eindeloze zee aan vrije tijd. Maar er is ook vaak de lange reis die je nog eerst voor de boeg hebt. Geen probleem, Puzzelclub staat altijd en overal voor je klaar! Weg zijn die stapels puzzelboekjes die je meesleurde in je koffer. Het enige dat je nodig hebt is je tablet, smartphone of een vaste pc.

Een vakantie gepland naar het Comomeer in Italië, of liever op trektocht door de Franse Alpen? je kan altijd en overal puzzelen. Even pauzeren van je beautyslaapje op het strand met een Sudoku of de ochtend beginnen met een heerlijk tasje koffie, een lekker ontbijtje en een woordzoeker… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is roaming?

Roamen is elk gebruik van je simkaart op een buitenlands netwerk. Een sms ontvangen in Frankrijk is dus roaming, net zoals bellen naar huis vanuit Italië. Binnen België ben je nooit aan het roamen. Enkel wanneer je belt naar een buitenlands nummer. Gesprekken en sms’en ontvangen in het buitenland heet ‘roaming in’, bellen of een sms sturen vanuit het buitenland heet ‘roaming out’.

Puzzelen zoals thuis

Reizen is al duur genoeg zonder dat daar nog eens de nodige roamingtarieven bijkomen. Die extra kosten in het buitenland konden al wel eens snel de pan uitrijzen na een paar telefoontjes naar huis of even te surfen op het web. Maar nu die extra kosten om te bellen, sms’en en surfen in 2017 zijn weggevallen in heel Europa, kan je nu ook overal genieten van eindeloos puzzelplezier aan de tarieven van je huidige abonnement!

Puzzelen op het strand van Benidorm kost je nu evenveel als puzzelen op het strand van Blankenberge: het is allebei gratis!

Wil jij ook altijd en overal jouw favoriete puzzels bij de hand hebben en ben je nog niet Premium? Probeer dan nu Puzzelclub Premium 30 dagen lang voor maar € 1.