Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Onbeperkt digitaal puzzelplezier, ook in het buitenland...

Mobiel surfen in het buitenland, hoe gaat dat nu weer precies in zijn werk? We reizen allemaal graag binnen Europa of naar verdere bestemmingen, maar we willen natuurlijk ook in het buitenland altijd en overal bereikbaar zijn. Een nieuwe stad ontdekken, een terrasje doen of lekker luieren op het strand is alvast zoveel leuker met al je favoriete puzzels bij de hand. Relaxen, puzzelen, zonder extra roamingkosten. En dankzij wifi zijn je puzzels zelfs altijd en overal bereikbaar over heel de wereld!

Onbeperkt digitaal puzzelplezier, ook in het buitenland...


Altijd en overal puzzelen

Vakantie betekent een eindeloze zee aan vrije tijd. Maar er is ook vaak de lange reis die je nog eerst voor de boeg hebt. Geen probleem, Puzzelclub staat altijd en overal voor je klaar! Weg zijn die stapels puzzelboekjes die je meesleurde in je koffer. Het enige dat je nodig hebt is je tablet, smartphone of een vaste pc.

Een vakantie gepland naar de zon? Of eerder een sportieve trip om naar uit te kijken? Je kan altijd en overal met evenveel plezier puzzelen. Even pauzeren van je beautyslaapje op het strand of van al dat sporten met een Sudoku of de ochtend beginnen met een heerlijk tasje koffie, een lekker ontbijt en een woordzoeker… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is roaming nu ook weer?

Roamen is elk gebruik van je simkaart op een buitenlands netwerk. Een sms ontvangen in Frankrijk is dus roaming, net zoals bellen naar huis vanuit Italië. Binnen België ben je nooit aan het roamen. Enkel wanneer je belt naar een buitenlands nummer. Gesprekken en sms’en ontvangen in het buitenland heet ‘roaming in’, bellen of een sms sturen vanuit het buitenland heet ‘roaming out’.

Puzzelen zoals thuis

Reizen is al duur genoeg zonder dat daar nog eens de nodige roamingtarieven bijkomen. Die extra kosten in het buitenland konden vroeger snel de pan uitrijzen na een paar telefoontjes naar huis of even te surfen op het web. Gelukkig zijn die extra kosten om te bellen, sms’en en surfen in 2017 weggevallen in heel Europa, kan je nu ook overal genieten van eindeloos puzzelplezier binnen de tarieven van je huidige abonnement!

Digital puzzelen op het strand van Benidorm kost je nu evenveel als puzzelen op het strand van Blankenberge: het is allebei inbegrepen in je abonnement!

Wil jij ook altijd en overal jouw favoriete puzzels bij de hand hebben en ben je nog geen Puzzelclub lid?

Probeer dan nu 30 dagen lang Puzzelclub.be voor maar € 1.