Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

De jacht op 2.500 euro!

Heel 2019 gaan we op zoek naar de beste puzzelaar van het land. Van februari tot en met november zetten we elke maand een PuzzelKampioen in de bloemetjes die € 250 mee naar huis mag nemen. In december nemen alle maandwinnaars het in een finale tegen elkaar op in de eindstrijd voor de titel van PuzzelKampioen 2019. Naast deze trofee is er ook nog de bijhorende geldprijs van € 2.500 te winnen!

 

De jacht op 2.500 euro!

 

Vorig jaar won de 26-jarige Sofie uit Heist-Op-Den-Berg. Ze werd PuzzelKampioen van de maand april en won daarmee al € 250. In december speelde ze de overige finalisten naar huis en won ze de titel en maar liefst € 2.500. Zo zie je maar, puzzelen loont!

Sofie is grote fan van Puzzelclub. "Met Puzzelclub kan ik altijd en overal puzzelen. Ook als ik onderweg ben kan ik makkelijk verder puzzelen op mijn tablet. Ideaal! Als student heb ik niet zo'n groot budget en moet ik slim omgaan met mijn geld. Gelukkig kan ik bij Puzzelclub dankzij het flexibel Premium abonnement elke maand een klein bedrag reserveren voor mijn puzzelhobby en hoef ik toch niet in te boeten op puzzelplezier!"

Sofie neemt in 2019 ongetwijfeld opnieuw deel. Wie durft er wel eens een kansje te wagen tegen haar? Elke maand opnieuw kan jij je bewijzen in het PuzzelKampioen wedstrijdpakket. Behaal de beste score! Wie op het einde van de maand bovenaan in de ranking staat wint 250 euro cash én wordt ook uitnodiging voor de finale op het einde van het jaar. De PuzzelKampioen van 2019 zal opnieuw het aantrekkelijke bedrag van 2.500 euro ontvangen.

 

Hoe kan je deelnemen?

Om mee te spelen heb je een Premium puzzelaccount bij Puzzelclub nodig. Wanneer je bent ingelogd kan je op de wedstrijdpakketpagina het pakket 'PuzzelKampioenschap *maand* 2019' zien. De bedoeling is om alle puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen.

In elke puzzelcategorie wordt een klassement met punten bijgehouden. Wie in totaal het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs.

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd.

 

Klik hier om meteen naar het PuzzelKampioen wedstrijdpakket te gaan!

 

Eerst nog even oefenen?

Zodra je start met een puzzel, begint de tijd te lopen. Kan je wat opwarming gebruiken? Dan kan je eerst het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt.

Vind het demopakket hier.
Log jezelf eerst in door rechts bovenaan op aanmelden te klikken.

Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk