Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Sofie wint 2.500 euro met het Puzzelclub Kampioenschap 2018!

De finale van het PuzzelKampioenschap is gespeeld! Het was een bijzonder spannende strijd. De 12 deelnemers hebben het beste van zichzelf gegeven de afgelopen week. Er werd stevig gepuzzeld door iedereen, maar er kan er uiteraard maar één de beste en de snelste zijn. De enige echte PuzzelKampioen van 2018 is Sofie uit Heist-Op-den-Berg geworden! Zij wist in slechts één uur, 8 minuten en 48 seconden alle puzzels correct op te lossen. Proficiat!

 

Sofie wint 2.500 euro met het Puzzelclub Kampioenschap 2018!


Klassement Top 5

Benieuwd naar de puntentelling van onze Kampioenen? We hebben de straffe Top 5 op een rij gezet. Zo kan jij zien wat hun totale score is, hoeveel tijd ze aan het oplossen van alle 9 puzzels hebben besteed en in welke puzzel zij uitblinken.

Uiteraard willen wij alle maandwinnaars bedanken voor hun enthousiaste deelname aan de finale van het Kampioenschap. Op die manier bleef het tot op het einde reuze spannend!

 

Nieuwe uitdagingen in 2019

Als vervolg op het succes van deze nieuwe wedstrijdformule zal Puzzelclub voor heel wat gelijkaardige nieuwe uitdagingen zorgen in 2019. Sinds de introductie van het demopakket, waarmee jij trouwens nog steeds kan oefenen als jij zin hebt om mee de competitie aan te gaan, word er massaal gepuzzeld. Honderden puzzelaars hebben zich al op dit wedstrijdpakket gestort. Dat smaakt naar meer! Heel binnenkort zullen we nieuwe competities lanceren waarmee toffe prijzen te winnen zijn. Houd dus zeker onze kanalen in de gaten als jij niks wil missen.

 

Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk