Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Gratis wedstrijd: Win één van de 9 weekendtrips!

Tot en met 20 januari valt er heel wat te winnen op Puzzelclub.be. Bovenop onze wekelijkse puzzel en win wedstrijden organiseren wij een eindejaarswedstrijd waarmee 9 weekends te winnen zijn. De gelukkige winnaars kunnen met hun partner, vriend of vriendin er een weekend lekker tussenuit, op een tijdstip naar keuze!

De weekendtrips voor 2 personen bestaan uit een overnachting inclusief een heerlijk ontbijt. Zowel echte citytrippers als de liefhebbers van rust komen aan hun trekken want je kan kiezen uit meer dan 50 bestemmingen in 8 landen. Of jij nu een bezoekje wil brengen aan een Belgische topstad of het liever wat verder gaat zoeken in Amsterdam, Parijs, Barcelona of je kiest voor een verblijf in het groen, uit de 375 hotels zal jij zeker jouw favoriete keuze kunnen maken. De winnaars worden persoonlijk via e-mail gecontacteerd.

 

 

Gratis wedstrijd: Win één van de 9 weekendtrips!

 

Klik hier om meteen naar het wedstrijdpakket te gaan!

 

Hoe speel je mee?

Los je graag kruiswoordraadsels, sudoku’s, woordzoekers of andere puzzels op, het maakt niet uit. We hebben aan alle puzzelaars gedacht en onze negen verschillende disciplines in het wedstrijdpakket opgenomen. Met elk puzzeltypes maak je kans om te winnen. Het is de bedoeling om de puzzel(s) uit het wedstrijdpakket zo correct en zo snel mogelijk op te lossen. Volg de aanwijzingen en los één of meerdere puzzels op. Neem je deel aan met meerdere puzzeltypes, dan verhoog je je kansen.

 

Oefenen maar

Natuurlijk moet je er niet meteen in te vliegen, je kan eerst nog even oefenen om dit nieuwe wedstrijdsysteem onder de knie te krijgen. Test het demo wedstrijdpakket. Dit vind je terug bij de verschillende wedstrijdpakketten. Hierdoor krijg je al een voorproefje van wat er precies verwacht wordt en waar je moet klikken als je de puzzels volledig hebt opgelost.

 

De deelname is gratis. Het enige dat je moet doen is je aanmelden met een puzzelclub account. Heb je nog geen account? Geen probleem, jouw puzzelaccount is zo gemaakt. De Puzzelclub Light formule is volledig gratis en het uitgebreide Premium aanbod kan je nu een maand lang uitproberen voor slechts 1 euro. Kies wat jou het beste past.

Bekijk hier onze verschillende formules.

 

Veel succes en vooral heel veel puzzelplezier!