Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Oefen eerst met ons demopakket...

Begin februari is het nieuwe seizoen van onze populaire puzzelcompetitie van start gegaan. Als aanloop naar het echte puzzelkampioenschap kan je als tussentijds opwarmertje het demo wedstrijdpakket spelen. Oefen vrijblijvend voordat je aan het echte werk begint. De negen puzzeltypes uit de competitie zijn hierin vertegenwoordigd. Succes en veel puzzelplezier!

Oefen eerst met ons demopakket...

Demo wedstrijdpakket 2022

Met dit demopakket kunnen nieuwe bezoekers op een toffe manier ook kennis maken met de digitale puzzels van Puzzelclub en leden kunnen onbeperkt oefenen voordat ze aan het puzzelkampioenschap beginnen. Naast je voorbereiden voor het kampioenschap kan je de puzzels ook gewoon oplossen voor de lol, want een beetje competitie tegen jezelf of tegen de klok is ook aangenaam meegenomen...

 

Gratis en voor niets

Dit demopakket is gratis te spelen en voor iedereen. Leden kunnen zich hier even opwarmen en onbeperkt oefenen voordat ze aan het kampioenschap beginnen. Bezoekers kunnen dan weer zonder enige verplichting proeven van onze uitdagende digitale puzzels. In tegenstelling tot de puzzels van het kampioenschap kan je de demopuzzels wissen en opnieuw spelen. Veel puzzelplezier!

 

Hoe speel je een wedstrijdpakket?

OPGELET! Zodra je een puzzel uit het wedstrijdpakket opent start de tijd. Alle puzzels moeten echter niet meteen na elkaar opgelost worden. Wanneer je een puzzel sluit stopt de tijd automatisch tot je aan de volgende begint. De winnaar bij de echte competitie is de deelnemer het hoogste percentage in juistheid en de snelste tijd neerzet. Probeer bij het kampioenschap zoveel mogelijk puzzels in te vullen want elk puntje telt. Het puzzelkampioenschap loopt van februari tot en met december. Elke maand is er een winnaar die € 250 euro rijker wordt en de Puzzelkampioen 2022 mag zo maar eventjes € 2.500 euro op zijn rekening bijschrijven. Succes en in ieder geval veel puzzelplezier!

Wil je graag meteen naar het demo wedstrijdpakket gaan? Klik hier!