Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Heike is onze Puzzelkampioen van september geworden!

En de winnaar is…  

De 33-jarige Heike Vanderbeken uit Menen is onze kampioen van september 2021 geworden! Ze won €250 en heeft zich meteen ook als deelnemer geplaatst voor de finale in december. Een welgemeende proficiat Heike!

Heike is onze Puzzelkampioen van september geworden!


Dag  Heike, 

Puzzelclub maakte kennis met de kampioen van september en stelt haar graag even kort aan jullie voor. Wij stelden haar enkele vragen...

Wat is  je beroep?

Ik ben accountant van opleiding en ben teammanager van het Digital Processing Team bij Vandelanotte.

Puzzel je al lang?   

Ik heb de puzzelmicrobe doorgekregen van mijn mama, die dat al zeer lang doet. Sinds corona puzzel ik wel heel wat vaker.

Welke puzzel is je favoriet en waarom?   

De Binairo... Dat zal wel beroepsmisvorming zijn zeker? :-)

Hoe heb je Puzzelclub leren kennen?   

Door Google... Ik vulde al sinds het begin van corona maandelijks de Win! in, maar dit is eigenlijk een Nederlands boekje. Begin dit jaar dacht ik "Zou er nu echt niets puur Belgisch zijn?", dus ben ik random wat beginnen opzoeken... En zo kwam ik bij jullie uit!

En hoe lang puzzel je al op Puzzelclub.be?  

Sinds februari.

Met welk type toestel (PC, tablet of smartphone) speel je op Puzzelclub?

Meestal met mijn laptop, maar als ik ergens lang moet wachten durf ik wel eens op mijn smartphone spelen ook.

Wat vind je zo fijn aan puzzelen op Puzzelclub.be?  

Je kan spelen waar en wanneer je wilt, je hebt niets anders nodig dan je smartphone. Het is natuurlijk wel extra leuk als er een kans is om iets te winnen, en daar vind ik dan ook mijn gading bij Puzzelclub!

Bedankt  Heike!   

 

Wil jij ook graag je kans wagen?  

Voor het vierde jaar op rij gaat Puzzelclub op zoek naar de strafste puzzelaar. Waag je kans, want elke maand zijn er prijzen te winnen. Elke maandwinnaar ontvangt een uitnodiging voor de grote finale van het kampioenschap op het einde van het jaar. Wees gerust, eens je het demopakket gespeeld hebt ben je helemaal klaar voor het echte werk. Dit puzzelkampioenschap is een competitie onder leden en dus enkel toegankelijk als je lid bent. Veel succes!  

De geoefende puzzelaars kunnen meteen aan het echte werk beginnen.  Klik hier een ga rechtstreeks naar wedstrijdpakketten.  

Nog geen lid en wil je wel graag meespelen? Maak dan een account aan. De eerste 30 dagen betaal je maar 1 euro!