Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Onze Puzzelkampioen van 2021...

Is geworden: Miek Uyttersprot uit Werchter! Miek heeft haar kampioenstitel van 2020 kunnen verlengen na een spannende strijd met de nummers 2 en 3. Miek is dus onze Puzzelkampioen van 2021 geworden en wint de grote pot van maar liefst € 2.500 cash. Een zeer knappe prestatie en wij wensen haar een dikke proficiat!

Onze Puzzelkampioen van 2021...


Wie is Miek?

De 40-jarige Miek uit Werchter  werkt in het UZ Leuven in het contactcenter van vrouw en kind. Ze puzzelt al heel lang en begin mei 2018 leerde ze de Puzzelclub website kennen dankzij de zondagskrant. 

Miek’s favoriete woordpuzzel is het Zweedse raadsel. Het is overzichtelijk, je leert soms nieuwe woorden kennen of je frist woorden op waarvan je het bestaan niet meer wist. Win-win! Als aangename afwisseling en leuk “tussendoortje” kiest Miek wel eens voor een sudoku of een binairo. De binairo speelt ze graag omdat ze die altijd meteen kan afmaken. Ze vindt het fijn dat er wekelijks nieuwe wedstrijden op Puzzelclub.be staan en dat ze altijd en overal kan verder puzzelen op haar smartphone. Met het gewonnen prijzengeld wilt ze graag haar gezin trakteren op een citytrip naar Rome als de coronacrisis voorbij is.

Hoe kan je deelnemen aan het Puzzelkampioenschap van 2022? 

Ben je getriggerd en wil je ook eens meedingen naar de titel van Puzzelkampioen en kans maken op die mooie som prijzengeld? Weldra gaan we weer van start met een nieuw Puzzelkampioenschap. Om mee te spelen heb je eerst en vooral een puzzelaccount bij Puzzelclub nodig. Wanneer je als lid bent ingelogd kan je het wedstrijdpakket van het PuzzelKampioenschap van de maand zien. Elke maand is er een nieuwe wedstrijd waarmee de winnaar meteen € 250 wint en zich rechtstreeks plaatst voor de finale in december. De bedoeling is om zo veel mogelijk puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen. 

Per puzzeltype wordt een wedstrijdklassement met punten bijgehouden. Wie in totaal van alle puzzeltupes het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs. 

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd. 

Klik hier om meteen naar het demopakket en kampioenschap 2022 te gaan!

Eerst nog even oefenen? 

Zodra je start met een puzzel, begint de tijd te lopen. Kan je vooraf wat opwarming gebruiken of wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de wedstrijdformule? Dan kan je de puzzelopdracht met het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt. 

 
Log jezelf eerst in door rechts bovenaan op aanmelden te klikken. 

Veel puzzelplezier!