Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Onze Puzzelkampioen van 2022 is geworden...

... Revis Rogier uit Heusden Zolder! Na een spannende strijd wist Revis de kampioenstitel van 2022 op zijn naam te schrijven. Revis is dus onze Puzzelkampioen van 2022 en wint de grote pot van maar liefst € 2.500 cash. Proficiat Revis, geniet ervan!

Onze Puzzelkampioen van 2022 is geworden...

 

Wie is Revis?

De 42-jarige Revis werkt als technieker gasdetectie. Als hobby speelt hij gitaar bij de heavy metal band Brutal Exposure. Hij puzzelt al heel lang, sinds de middelbare school. Anderhalf jaar geleden leerde hij Puzzelclub kennen via vrienden. Revis heeft geen speciale voorkeur bij het kiezen van de puzzels die hij speelt, hij wisselt al eens graag af. Hij speelt voornamelijk mee voor de leuke puzzels en de wekelijks te winnen prijzen!

Hoe kan je deelnemen aan het Puzzelkampioenschap van 2023? 

Ben je benieuwd en wil je net als Revis ook eens meedingen naar de titel van Puzzelkampioen en kans maken op die mooie som? Op 1 februari gaan we terug van start met het nieuwe Puzzelkampioenschap. Om mee te spelen heb je eerst en vooral een puzzelaccount bij Puzzelclub nodig. Wanneer je als lid bent ingelogd wordt het wedstrijdpakket van het PuzzelKampioenschap van de maand zichtbaar. Elke maand is er een nieuwe wedstrijd waarmee de winnaar meteen € 250 wint en zich rechtstreeks plaatst voor de finale in december. De bedoeling is om zo veel mogelijk puzzels uit het wedstrijdpakket zo foutloos en zo snel mogelijk op te lossen. 

Per puzzeltype wordt een wedstrijdklassement met punten bijgehouden. Wie in totaal van alle puzzeltypes het hoogst aantal punten van de maand heeft behaald, is de maandwinnaar! Je kan je maar één keer selecteren als finalist voor de hoofdprijs. 

Elke maand wordt de winnaar gefeliciteerd op Puzzelclub.be en persoonlijk gecontacteerd. 

Klik hier om meteen naar het wedstrijdpakket van het kampioenschap 2023 te gaan!

Eerst nog even oefenen? 

Zodra je een puzzel uit het wedstrijdpakket opent start de tijd. Alle puzzels moeten echter niet meteen na elkaar opgelost worden. Wanneer je een puzzel sluit stopt de tijd automatisch tot je aan de volgende begint. Kan je vooraf wat opwarming gebruiken of wil je eerst vrijblijvend kennismaken met de wedstrijdformule? Dan kan je de puzzelopdracht met het demopakket uitproberen. Zo krijg je een beter idee wat er van je verwacht wordt. Het echte wedstrijdpakket werkt op exact dezelfde manier, er worden alleen andere puzzels gebruikt. 

 
Meld je eerst aan door rechts bovenaan op aanmelden te klikken. 

Veel puzzelplezier!