Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Céline wint de tweede 3-daagse citytrip op Puzzelclub!

Elke week, nog tot en met 2 januari 2018, kan iedereen met een Puzzelclub account deelnemen aan een fantastische eindejaarswedstrijd. Win een 3-daagse citytrip en trek er op uit. Er is keuze uit maar liefst 250 hotels en 50 steden. Céline Smout is opgetogen dat ze in de tweede week als winnaar uit de bus kwam. Puzzelclub vroeg haar waar haar puzzelaffiniteit vandaan komt.

Céline wint de tweede 3-daagse citytrip op Puzzelclub!

Proficiat Céline!

Naam: Céline Smout
Leeftijd: 26 jaar
Beroep: Kinderverzorgster

Hoewel Céline met haar 26 jaar nog erg jong is, puzzelt ze toch al vele jaren. Haar meest favoriete puzzels zijn de woordzoeker en sudoku. De woordzoeker is zo’n puzzel die je altijd en overal wel kan spelen en waar je niet non-stop 100% geconcentreerd moet zijn. Ideaal voor tussendoor, of als ontspanning na een lange dag omringd te zijn door kinderen. Een sudoku vergt al wat meer inspanning, zeker de expert versies, maar ook deze vindt Céline erg fijn om te spelen. Je vindt een uitgebreid aanbod Woordzoeker en Sudoku puzzels op Puzzelclub, kijk maar eens!

Céline leerde Puzzelclub kennen via de krant De Zondag. Elke zondagochtend maakt ze tijdens het ontbijt tijd voor de Puzzelclub puzzels die er in De Zondag te vinden zijn. Omdat haar honger naar puzzels nog niet gestild was, nam ze ook eens een kijkje op onze website, en sinds enkele maanden gaat ze regelmatig een kijkje nemen om de nieuwste puzzelpakketten te spelen. Vooral de grote verscheidenheid aan puzzeltypes vindt Céline leuk aan Puzzelclub.be. Wij zijn natuurlijk blij dat te horen, en hopen dat Céline ook even blij zal zijn met onze Legpuzzel pakketten, die binnenkort verwacht worden op de website… Nog even geduld.


Céline kijkt al erg uit naar haar 3-daagse citytrip, en wij wensen haar dan ook een fantastische 3-daagse toe!

 

Win zelf een citytrip!

Wil jij ook graag op 3-daagse citytrip? Dat kan! Bij Puzzelclub trekken we elke week tot 2 januari een weekwinnaar. Die weekwinnaar wordt getrokken uit de poule van volledig ingevulde puzzels. Als gratis lid kan je elke dag één puzzel oplossen, als Puzzelclub VIP kan je onbeperkt puzzelen. Hoe meer puzzels je invult, hoe meer kans je maakt om die felbegeerde citytrip in Europa te winnen.

Heb jij nog geen Puzzelclub account? Schrijf je gratis in of word Puzzelclub VIP, dat kan al vanaf € 2!


Veel puzzelplezier!