Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Frieda wint een 3-daagse citytrip!

In december organiseerde Puzzelclub ter introductie van de nieuwe website een geweldige eindejaarswedstrijd, waar elke week een winnaar getrokken werd die een 3-daagse citytrip won. Iedereen met een Puzzelclub account kon deelnemen. Ben jij benieuwd naar onze fantastische aanbiedingen, houd onze website dan in de gaten!

De derde weekwinnaar is Frieda Plas, die haar winst te danken heeft aan een zware verkoudheid, waardoor ze veel tijd had om te puzzelen op Puzzelclub.be. Zelf weet Frieda dat gelukkig goed te relativeren, want haar verkoudheid leverde haar mooi een gratis citytrip op!

 

Frieda wint een 3-daagse citytrip!

Proficiat Frieda!

Naam: Frieda Plas
Leeftijd: 68 jaar
Beroep: Gepensioneerde lerares Nederlands-Engels-Zedenleer
Hobby’s: fietsen op de tandem, lezen, cultuur en puzzelen natuurlijk!

Als Frieda niet aan het fietsen is op de tandem met haar vriend, aan het wandelen is in het mooie Pajottenland of aan de Zennevallei, leest ze graag en veel. Ook bezoekt ze regelmatig musea en pikt ze af en toe een concert mee. Haar grootste binnenhuishobby is puzzelen. Dat zit haar in de genen. Als kind al zag Frieda haar grootvader puzzelen. Haar moeder is 93 jaar en puzzelt nog steeds. Ook de andere familieleden zijn fanatieke puzzelaars. Van kindsbeen af puzzelt Frieda dus al.

Frieda leerde Puzzelclub kennen via het weekblad Knack, bijna een jaar geleden. In tegenstelling tot papieren puzzels, heb je op de Puzzelclub website een handige controletoets bij de puzzels. Vooral bij cryptogrammen is dat erg nuttig, maar ook binairo’s en sudoku’s vindt Frieda overzichtelijker digitaal dan op papier. Ze vindt het moeilijk om één favoriet puzzeltype te kiezen, de puzzels die ze het meest speelt zijn de binairo, sudoku, cryptogram en filippine. Ook het logigram en de Japanse puzzel lost de oud-lerares graag op. Van de eerste vier puzzeltypes hebben we heel wat pakketten online staan in ons aanbod. Neem gerust een kijkje!

Frieda, houd je brievenbus in de gaten voor je bon voor een 3-daagse citytrip, wij wensen je heel veel plezier!

Ding mee naar de PuzzelKampioentitel!

De eindejaarswedstrijd om een 3-daagse citytrip te winnen is afgelopen, maar in plaats daarvan hebben we een geweldig nieuw concept in het leven geroepen. Elke maand trekken we een PuzzelKampioen, dat is de speler die de meeste puzzels correct en volledig heeft ingevuld op Puzzelclub.be. De winnaar krijgt een mooie geldprijs van € 250 en bovendien ontvangt hij of zij ook een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018. Op het einde van het jaar zullen de 12 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen in het ultieme kampioenschap. De winnaar van die finale zal niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 winnen, maar ook een geldprijs van maar liefst € 2.500 mee naar huis nemen…
Wil jij ook mee dingen naar de titel van PuzzelKampioen? Dan kan je gratis een account aanmaken. Elke dag los je gratis één puzzel op. Wil je onbeperkt puzzelen, dan kan je Puzzelclub VIP worden. Dat kan al vanaf € 2. Bovendien nemen alle VIP leden ook gratis deel aan al onze Puzzel & Win wedstrijden.

Veel puzzelplezier!