Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Jan mag gratis op 3-daagse citytrip!

In december organiseerde Puzzelclub ter introductie van de nieuwe website een geweldige eindejaarswedstrijd, waar elke week een winnaar getrokken werd die een 3-daagse citytrip won. Iedereen met een Puzzelclub account kon deelnemen. Ben jij benieuwd naar onze fantastische aanbiedingen, houd onze website dan in de gaten!

De vierde gelukkige is Jan De Backer, die alvast heel erg blij was met zijn leuke nieuwjaarsgeschenk.

 

Jan mag gratis op 3-daagse citytrip!

 

Proficiat Jan!

Naam: Jan De Backer
Leeftijd: 66 jaar
Beroep: Gepensioneerd
Hobby’s: lopen, fietsen, wandelen, reizen, puzzelen

Jan is bijna 2 jaar met pensioen. Sinds zijn pensioen zien zijn dagen er natuurlijk heel anders uit. Er is nu veel meer tijd voor de kleinkinderen bijvoorbeeld, maar ook voor oude en nieuwe hobby’s. Zo gaat Jan graag lopen, fietsen en wandelen. Een sportieveling dus! Ook reist hij erg graag, die 3-daagse citytrip komt goed van pas!

Bij slecht weer en in de wintermaanden, wanneer het niet zo aangenaam is om met zijn sportieve hobby’s te zijn, puzzelt Jan erg graag. Hij leerde Puzzelclub kennen dankzij de Knack nieuwsbrieven. Inmiddels hoort hij al anderhalf jaar bij de Puzzelclub familie. Jan speelt alle puzzels graag, maar zijn favorieten zijn sudoku, filippine en cryptogram. En het leukste aan de digitale Puzzelclub? Op het laatst kan je controleren of je alle puzzelvakken correct hebt ingevuld. Als Jan de correcte oplossing niet vindt, gebruikt hij wel eens de hint-knop. Handig!

Bovendien is Jan ook fan van onze nieuwe dynamische aanpak. Leuk om dat te horen, we vinden het altijd fijn om feedback te krijgen van onze leden.

Veel plezier op citytrip, Jan!

 

Ding mee naar de PuzzelKampioentitel!

De eindejaarswedstrijd om een 3-daagse citytrip te winnen is afgelopen, maar in plaats daarvan hebben we een geweldig nieuw concept in het leven geroepen. Elke maand trekken we een PuzzelKampioen, dat is de speler die de meeste puzzels correct en volledig heeft ingevuld op Puzzelclub.be. De winnaar krijgt een mooie geldprijs van € 250 en bovendien ontvangt hij of zij ook een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018. Op het einde van het jaar zullen de 12 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen in het ultieme kampioenschap. De winnaar van die finale zal niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 winnen, maar ook een geldprijs van maar liefst € 2.500 mee naar huis nemen…

Wil jij ook mee dingen naar de titel van PuzzelKampioen? Dan kan je gratis een account aanmaken. Elke dag los je gratis één puzzel op. Wil je onbeperkt puzzelen, dan kan je Puzzelclub VIP worden. Dat kan al vanaf € 2. Bovendien nemen alle VIP leden ook gratis deel aan al onze Puzzel & Win wedstrijden.

Veel puzzelplezier!