Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Katty wint de laatste 3-daagse citytrip!

In december organiseerde Puzzelclub ter introductie van de nieuwe website een geweldige eindejaarswedstrijd, waar elke week een winnaar getrokken werd die een 3-daagse citytrip won. Iedereen met een Puzzelclub account kon deelnemen. Ben jij benieuwd naar onze fantastische aanbiedingen, houd onze website dan in de gaten!

De laatste weekwinnaar is Katty Maes, die super verrast is dat ze een prijs gewonnen heeft bij Puzzelclub.

Katty wint de laatste 3-daagse citytrip!

Proficiat Katty!

Naam: Katty Maes
Beroep: Psychiatrisch verpleegkundige in het psychiatrisch centrum te Menen
Hobby’s: puzzelen, bezig zijn met mijn kleinkinderen

Katty is een echt familiemens. Ze heeft 3 schatten van dochters en 2 kleinkinderen die ze haar hartendiefjes noemt. Puzzelen is al van jongs af aan een grote hobby van Katty. Omdat je tijdens het invullen van puzzels je hoofd er erg goed moet bijhouden is dit een ideale vrijetijdsbesteding. Tijdens haar werk krijgt Katty regelmatig te maken met stressvolle situaties, het oplossen van puzzels is een bezigheid die haar tot rust brengt na de soms hectische werkdagen.

Op een dag was Katty de papieren puzzelboekjes beu en ging ze op zoek naar websites waar je digitaal puzzels kan oplossen. Op die manier kwam Katty bij Puzzelclub terecht. Sindsdien is ze blijven puzzelen in onze club. Haar absoluut favoriete puzzeltype is de sudoku. Elke woensdag kijkt Katty uit naar de nieuwe Puzzel & Win wedstrijden. Die vult ze zo snel mogelijk in. Niet alleen voor het plezier, maar ook in de hoop om iets te winnen. En nu is het dan zo ver, Katty is de laatste geluksvogel die op 3-daagse citytrip kan gaan dankzij de eindejaarswedstrijd bij Puzzelclub.

Ga snel naar onze Puzzel & Win pagina om te kijken welke prijzen je dit keer kan winnen!

Wij wensen haar alvast veel plezier op citytrip en nog veel puzzelplezier op Puzzelclub.be!


Ding mee naar de PuzzelKampioentitel!

De eindejaarswedstrijd om een 3-daagse citytrip te winnen is afgelopen, maar in plaats daarvan hebben we een geweldig nieuw concept in het leven geroepen. Elke maand trekken we een PuzzelKampioen, dat is de speler die de meeste puzzels correct en volledig heeft ingevuld op Puzzelclub.be. De winnaar krijgt een mooie geldprijs van € 250 en bovendien ontvangt hij of zij ook een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018. Op het einde van het jaar zullen de 12 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen in het ultieme kampioenschap. De winnaar van die finale zal niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 winnen, maar ook een geldprijs van maar liefst € 2.500 mee naar huis nemen…

Wil jij ook mee dingen naar de titel van PuzzelKampioen? Dan kan je gratis een account aanmaken. Elke dag los je gratis één puzzel op. Wil je onbeperkt puzzelen, dan kan je Puzzelclub VIP worden. Dat kan al vanaf € 2. Bovendien nemen alle VIP leden ook gratis deel aan al onze Puzzel & Win wedstrijden.

Veel puzzelplezier!