Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Gratis Valentijnwedstrijd: win een romantisch weekendje weg!

Deze gratis wedstrijd is geëindigd.

 

Met Valentijn leggen we onze geliefden graag in de watten. Puzzelclub speelt daarop in door opnieuw een gratis wedstrijd te lanceren! Je kan een romantisch weekendje weg winnen, dat is een overnachting op hotel mét ontbijt en diner. De winnaar wordt ruim nog voor Valentijnsdag bekendgemaakt, aarzel dus niet en doe snel mee!

Gratis Valentijnwedstrijd: win een romantisch weekendje weg!

Gratis Valentijnwedstrijd

Vanaf woensdag 24 januari tot en met dinsdag 6 februari, 24 uur, kan je meedoen aan deze gratis Valentijnwedstrijd. Je hebt dus twee weken de tijd om deel te nemen. Op donderdag 8 februari wordt de winnaar getrokken en via e-mail gecontacteerd. Zorg dat je je mail in de gaten houdt zodat we je prijs zo snel mogelijk kunnen opsturen en jij op Valentijnsdag je geliefde nog kan verrassen met dit leuk cadeau!

 

Wat moet je doen om deel te nemen aan de Valentijnwedstrijd?

Puzzelclub heeft een speciaal Zweeds raadsel voor jullie gemaakt in teken van Valentijn. Registreer je bij Puzzelclub, klik door naar de wedstrijdpuzzel, los ‘m op en stuur je oplossing door. Iedereen kan gratis deelnemen aan de wedstrijd, al onze gratis leden en uiteraard ook onze VIP leden.

 

Klik hier om meteen naar de wedstrijdpuzzel te gaan!

 

 

Wat kan je winnen?

Als jij als wedstrijdwinnaar uit de bus komt, dan win jij een romantisch weekendje weg voor 2 personen. Een overnachting in een romantisch hotel met ontbijt en diner. Je kan kiezen uit maar liefst 200 hotels in België, Nederland, Frankrijik en Duitsland. Overigens kan je dit weekend natuurlijk ook perfect als cadeau geven aan een leuk paar, of zelf gebruiken met een familielid, vriend of vriendin. Als jij het deksel op jouw potje nog niet gevonden hebt, dan geniet je toch gewoon lekker van deze fantastische prijs met een dierbare!

 

 

Nog geen Puzzelclub account?

Registreer je gratis of word meteen Puzzelclub VIP, jij beslist.

Als gratis geregistreerde bij Puzzelclub kan je niet alleen deelnemen aan deze fantastische Valentijnactie, maar je mag ook elke dag 1 puzzel uitkiezen om te spelen. VIP leden kunnen onbeperkt puzzels oplossen en  bovendien kunnen zij ook gratis meedoen aan alle wedstrijden.

 

 

Klik hier om naar de wedstrijdpuzzel te gaan!

 

* De winnaar van de wedstrijd wordt op 8 februari getrokken en wordt via e-mail gecontacteerd.

Deze artikels vind je misschien ook leuk