Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

PuzzelKampioen: nieuwe kansen in februari

Begin 2018 lanceerde Puzzelclub het PuzzelKampioen concept. Elke maand, startend op de eerste dag en lopend tot de laatste dag van de maand, hebben we een PuzzelKampioen. Die PuzzelKampioen is de speler die de meeste puzzels correct en volledig oplost binnen een maand op Puzzelclub.be. Als je weet dat er duizenden puzzels in ons aanbod te vinden zijn, kan er heel wat uurtjes gepuzzeld worden.

PuzzelKampioen: nieuwe kansen in februari

 

Ondertussen is januari afgelopen. Afgelopen maand hebben we weer heel wat nieuwe Puzzelclubleden mogen verwelkomen, en daarmee ook weer heel wat puzzelaars die puzzelen alsof hun leven ervan af hangt op de site. In januari zijn er maar liefst 6.400 puzzels voor 100% volledig en helemaal correct ingevuld door al onze Puzzelclub leden… Dat is een massaal aantal!

 

De eerste PuzzelKampioen is bekend

We weten ook welke puzzelaar in januari de meeste puzzels oploste. Ernie De Buck, een 61-jarige stoffeerder met pensioen, heeft met maar liefst 755 volledig ingevulde en juiste puzzels de concurrentie helemaal uitgeschakeld. We kunnen wel stellen dat Ernie graag puzzelt! Vooral Zweedse raadsels en Sudoku’s zijn zijn favoriet, en Kruiswoordraadsels maken Ernies top 3 compleet. Verder heeft hij ook de Binairo, Kruiswoord mini en Zweed mini een kans gegeven. Leuk, want zo kon hij ook op zijn mobiel toestel de kleinere varianten eens uitproberen. Ernie puzzelt al sinds zijn 14, dat is bijna 50 jaar! Hij heeft al heel wat oefening gehad in zijn leven, vandaar natuurlijk dat hij zich zo vlot door onze puzzelpakketten begeeft.

Ernie De Buck is onze eerste PuzzelKampioen, hij is alvast zeker van een plaats in de finale van PuzzelKampioen 2018 in december. Daarnaast heeft hij voor zijn gepuzzel in januari ook € 250 cash ontvangen. Goed gepuzzeld!

De PuzzelKampioen van januari kan je niet meer worden, maar gelukkig heb je dit jaar nog 10 andere kansen! Vanaf begin tot eind februari kan je weer volop voor de PuzzelKampioentitel gaan. Ben je een fervent puzzelaar en hou je wel van wat competitie, dan is dit zeker iets voor jou.

BLOG PuzzelKampioen Januari

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

De PuzzelKampioen van de maand krijgt telkens € 250 cash. Daarnaast zal hij of zij ook uitgenodigd worden voor het PuzzelKampioenschap dat georganiseerd wordt in december 2018. In dat prestigieuze Kampioenschap zullen de 11 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen. De ultieme winnaar kan niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 op zijn naam zetten, maar neemt ook een geldprijs mee naar huis van € 2.500 … Dat is niet mis!

 

Hoe kan je meedoen?

Wil jij ook mee dingen naar de titel van PuzzelKampioen en onbeperkt kunnen puzzelen? Word dan VIP op puzzelclub.be. Dat kan al vanaf € 3,75 per maand, ongeveer de prijs die je normaal betaalt voor één puzzelboekje. Bovendien kan je als VIP ook gratis deelnemen aan alle Puzzel & Win wedstrijden.

 

Maak hier je Puzzelclub account aan.

Veel puzzelplezier!