Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Geef een Puzzelclub VIP All in abonnement cadeau!

Cadeautjes geven is misschien nog wel leuker dan cadeautjes krijgen. Of dat vinden wij bij Puzzelclub toch. Daarom roepen we de Puzzelclub cadeaubons in het leven. Met een Puzzelclub cadeaubon geef jij je moeder, nonkel, grootmoeder, goede vriend of verre neef een VIP lidmaatschap bij Puzzelclub, garant voor eindeloos digitaal puzzelplezier!

Geef een Puzzelclub VIP All in abonnement cadeau!

 

Een Puzzelclub VIP lidmaatschap houdt de geest helder en fris. Fans van ons puzzelaanbod vind je zowel bij jong als oud en alles er tussenin. Als Puzzelclub VIP krijg je naast je dagelijkse portie puzzelplezier ook een stukje goede gezondheid mee. Puzzelen houdt je geest scherp en het is natuurlijk gewoon leuk om te doen. Met je PC, laptop, tablet of smartphone in de buurt zijn je kruiswoordraadsels, Sudokus, Zweedse of andere woord- en cijferpuzzels slechts één klik van je verwijderd. Dat is pas puzzelcomfort!

Verschillende cadeauformules

Op Puzzelclub.be zijn er verschillende VIP formules en voordeelbundels. Als jij iemand wil plezieren met een Puzzelclub cadeaubon is het dus ook mogelijk om uit deze verschillende formules te kiezen. Kies je voor een cadeaubon van €15, dan geef je 3 maanden Puzzelclub VIP cadeau. Voor €25 geef je 6 maanden cadeau en voor €45 geniet de gelukkige een jaar lang van de Puzzelclub VIP formule!

 

Waarom zou je iemand een Puzzelclub VIP abonnement schenken?

Het antwoord is simpel. Niet alleen kan je als Puzzelclub VIP onbeperkt puzzels oplossen op alle type toestellen, ook kan je dan gewoon gratis deelnemen aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Bovendien worden al je gedeeltelijk en volledig ingevulde puzzels opgeslagen, zodat je middenin een puzzel kan pauzeren en kan deze later verder kan oplossen, desgewenst op een ander toestel. Je vindt onmiddellijk moeiteloos je weg in ons aanbod en je ziet meteen welke puzzels je nog verder kan invullen. Daarnaast biedt Puzzelclub meer dan 3.000 puzzels aan, en regelmatig worden er nieuwe puzzelpakketten toegevoegd. Zo geraak je dus nooit uitgepuzzeld!

 

Hoe werkt het?

Klik verder naar de Puzzelclub.be cadeaubon pagina. Daar kan je alle gegevens invullen die gevraagd worden. Voor het aankopen van een cadeaubon moet degene aan wie jij een cadeaubon wil schenken ook een e-mailadres hebben. Vergeet dit e-mailadres niet in te vullen, net als de datum waarop jij wil dat hij de cadeaubon in zijn mailbox ontvangt. Het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap mee te sturen. Daarna word je verder geleid naar de betalingspagina. Als deze stappen doorlopen zijn, zit jouw werk er op. Het enige wat jou nog te doen valt is te genieten van de gezichtsuitdrukking van de gelukkige ontvanger wanneer hij zijn cadeaubon ontvangt!

 

Een Puzzelclub cadeaubon aankopen kan hier.

 

Veel puzzelplezier!