Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Jean Paul gaat op romantisch weekend dankzij Puzzelclub!

Begin februari organiseerde Puzzelclub opnieuw een gratis wedstrijd. Dit keer werd er een romantisch luxeweekend met ontbijt en diner verloot onder de puzzelaars die een correcte oplossing hadden opgestuurd. Jean Paul Budo is de gelukkige winnaar die iemand mee mag nemen op weekend.

Jean Paul gaat op romantisch weekend dankzij Puzzelclub!

Proficiat Jean Paul!

Naam: Jean Paul Budo
Leeftijd: 53 jaar
Beroep: Sales Manager in de sector dierenvoeding
Hobby’s: fitness en voetbal


Jean Paul puzzelt al zo’n 3 jaar. Hij leerde Puzzelclub heel toevallig kennen door een mailtje in zijn inbox. Vandaar ging de bal aan het rollen, en sinds anderhalf jaar bezoekt hij enkele keren per week zijn favoriete puzzelsite. Zijn favoriete puzzels zijn Zweedse raadsels en Kruiswoordraadsels. In het Puzzelcub aanbod vind je niet alleen de gewone varianten, maar ook mini’s. Die mini’s zijn perfect te spelen op kleinere toestellen, op je tablet of smartphone bijvoorbeeld!


Jean Paul puzzelt vooral omdat het voor hem een relaxte hobby is. We kunnen ons best voorstellen dat een Sales Manager het tijdens de werkuren druk heeft, we zijn dan ook blij dat we er met Puzzelclub voor kunnen zorgen dat Jean Paul zijn dagelijkse portie ontspanning heeft.
 
Wil jij ook graag zo’n fantastische prijs winnen? Elke week bieden we verschillende Puzzel & Win wedstrijden aan. Alle VIP leden kunnen gratis deelnemen, als gratis lid betaal je 2 euro per wedstrijd. Houd bovendien onze website in de gaten, want op regelmatige basis organiseren we gratis wedstrijden waar iedereen aan kan deelnemen zonder verplichting.

 

We wensen Jean Paul veel plezier op zijn romantisch weekend!