Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Inge is PuzzelKampioen van de maand februari!

De puzzelfanaten die willen meedoen aan het PuzzelKampioenschap 2018 waarvoor we € 2.500 reserveerden, hebben weer volop nieuwe kansen in deze nieuwe maand. Elke maand, startend op de eerste dag en eindigend op de laatste dag van de maand, kan je PuzzelKampioen van de maand worden. De PuzzelKampioen wordt bepaald aan de hand van de meeste puzzels die correct en volledig zijn ingevuld binnen die maand. Met elke maand nieuwe puzzelpakketten in het aanbod hoef je nooit bang te zijn dat je uitgepuzzeld geraakt.

Inge is PuzzelKampioen van de maand februari!

 

In februari heeft de Puzzelclub website een flinke upgrade gekregen. Daardoor surf je niet alleen veel sneller, maar kan je ook makkelijker navigeren op de website. Ook bij de Puzzelclubleden is dat niet onopgemerkt voorbij gegaan want er zijn weer er heel wat nieuwe puzzelaars bijgekomen. In februari hebben jullie allemaal samen 5.782 puzzels 100% volledig en correct ingevuld.

 

Inge Huysmans is PuzzelKampioen in februari

Er kan er natuurlijk maar eentje winnen, en in februari is dat Inge Huysmans. Ze loste in totaal 562 puzzels op, die helemaal juist en volledig zijn ingevuld. Op Puzzelclub.be vult Inge vooral de kruiswoordraadsels en woordzoekers in, maar ook binairo’s vindt ze leuk. Inge is 55 en gepensioneerd, daarom maakt ze graag tijd voor haar dagelijkse puzzels. Haar meest favoriete puzzels zijn de Zweedse puzzels, legpuzzels en woordzoekers. Dankzij haar dochter leerde ze vorig jaar om binairo’s op te lossen. Doorlopers, Cryptogrammen en Filippines zij niet helemaal haar ding, gelukkig is er op Puzzelclub.be voor ieder wat wils!

Hoe Inge in het puzzelen is gerold? Ze deed graag mee met Puzzeltijd, een programma dat vanaf 2004 op de Vlaamse zender VTM te zien was. In Puzzeltijd waren er telkens verschillende televisiegasten, maar ook de mensen thuis konden deelnemen en zo ook leuke prijzen winnen. In het programma werden heel wat verschillende puzzelformats opgenomen. Zo moesten de kandidaten onder meer een Kruiswoordraadsel en Woordzoeker weten op te lossen, maar er was ook een Lettergek- en Lettergrepenronde.

Inge Huysmans is de verdiende PuzzelKampioen van februari. Zij heeft 250 euro cash ontvangen en is daarnaast zeker van een plaats in de finale van PuzzelKampioen 2018 in december. Ook Ernie De Buck, de PuzzelKampioen van januari, heeft zich al geplaatst.

 

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

De PuzzelKampioen van de maand krijgt telkens € 250 cash. Daarnaast zal hij of zij ook uitgenodigd worden voor het PuzzelKampioenschap dat georganiseerd wordt in december 2018. In dat prestigieuze Kampioenschap zullen de 11 maandwinnaars het tegen elkaar opnemen. De ultieme winnaar kan niet alleen de titel PuzzelKampioen 2018 op zijn of haar naam zetten, maar neemt ook een geldprijs mee naar huis van € 2.500 … Dat is niet mis!
 

Hoe doe je mee aan PuzzelKampioen?

Alle Puzzelclub leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, registreert ons systeem dit automatisch. Alle informatie over de puzzels wordt in detail bijgehouden en opgeslagen. Wij zijn benieuwd naar de PuzzelKampioen van de maand maart.

Heb je nog geen puzzelaccount? Maak dan hier je Puzzelclub account aan.

 

Veel puzzelplezier!