Cadeaubons van Puzzelclub.be. Een origineel geschenk voor de feestdagen!

Goed nieuws! Ben jij nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor je vader, tante, grootmoeder, goede vriend of verre neef? Kies dan voor een Puzzelclub cadeaubon.

Cadeaubons van Puzzelclub.be. Een origineel geschenk voor de feestdagen!

 

De Puzzelclub cadeaubon houdt de geest helder en fris. Fans van ons puzzelaanbod vind je zowel bij jong als oud en alles er tussenin. De cadeaubon geeft naast een portie puzzelplezier ook nog een stukje gezondheid mee. Puzzelen houdt je geest scherp, en het is bovendien leuk om te doen. Met je PC, laptop, tablet of smartphone in de buurt zijn je kruiswoordraadsels, Sudoku's, Zweedse of andere puzzels … slechts één klik van je verwijderd. Dat is pas puzzelcomfort!

 

Verschillende cadeauformules

Op Puzzelclub.be zijn er verschillende VIP formules mogelijk. Kies je voor een cadeaubon van € 15, dan geef je 3 maanden puzzelplezier cadeau. Voor € 25 geef je 6 maanden cadeau en voor € 45 geniet de gelukkige aan wie je de cadeaubon schenkt een jaar lang van de Puzzelclub VIP formule!

 

Waarom een Puzzelclub VIP abonnement schenken?

Het antwoord is simpel. Niet alleen kan je als Puzzelclub VIP onbeperkt puzzels kiezen en oplossen uit het volledige assortiment, ook kan hij of zij gratis deelnemen aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Bovendien worden alle half en volledig opgeloste puzzels opgeslagen, zo kan er dus middenin een puzzel gepauzeerd worden en kan deze later verder afgemaakt worden, desgewenst op een ander toestel. Je schenkt met een Puzzelclub cadeaubon dus voor een lange tijd puzzelplezier.

 

Geef iets en krijg iets

Als jij voor de feestdagen iemand een Puzzelclub cadeaubon schenkt, dan willen wij jou hiervoor graag bedanken. Ter introductie van onze nieuwe cadeaubon geven wij aan alle schenkers ook een Puzzelclub bon (ter waarde van 2 maanden VIP). Heb jij zelf al een abonnement? Dan wordt jouw eigen abonnement automatisch verlengd van zodra dat afloopt.

 

Hoe werkt het?

Klik hier naar de Puzzelclub cadeaubon pagina. Daar kan je alle gegevens invullen die gevraagd worden. Voor het aankopen van een cadeaubon moet degene aan wie jij een cadeaubon wil schenken ook een e-mailadres hebben. Vergeet dit e-mailadres niet in te vullen, alsook de datum waarop jij wil dat hij de cadeaubon in zijn mailbox ontvangt. Je kan ook een persoonlijke boodschap meesturen. Daarna word jij verder geleid naar de betalingspagina. Als alle stappen doorlopen zijn, zit jouw werk er op. Het enige wat jou nog rest is genieten van de gezichtsuitdrukking van de ontvanger wanneer hij zijn cadeaubon ontvangt!

 

Een Puzzelclub.be cadeaubon aankopen kan hier!

 

Puzzelclub wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een geweldig eindejaar toe. Op naar 2018, naar nog meer puzzelplezier voor iedereen!