Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Pol is de eerste weekwinnaar van de eindejaarswedstrijd!

Elke week, nog tot en met 2 januari 2017, kan iedereen met een Puzzelclub account deelnemen aan onze geweldige eindejaarswedstrijd. Win een 3-daagse citytrip en trek er op uit. Er is keuze uit maar liefst 250 hotels en 50 steden. Pol Willandt is de gelukkige winnaar van de eerste week. Puzzelclub kon hem strikken voor een interview!

Pol is de eerste weekwinnaar van de eindejaarswedstrijd!

Proficiat Pol!

Naam: Pol Willandt

Leeftijd: 62 jaar
Beroep: Gepensioneerd ambtenaar
Hobby’s: wandelen, voetbal (passief), tekenen, lezen en natuurlijk puzzelen!

Pol Willandt puzzelt al sinds zijn 30ste, dat is bijna de helft van zijn leven. Je mag hem dus gerust een puzzelliefhebber noemen. De filippine puzzel is zijn favoriet, omdat dit net als een kleine, korte quiz is. Leuk als je even je hoofd wil breken, maar je geen uren bezig wil zijn. Ben jij net als Pol fan van filippines? We hebben een heel aanbod aan filippine puzzels online staan, neem gerust een kijkje.

Een jaar geleden ontdekte Pol onze website, toen hij online op zoek ging naar puzzels die hij kon oplossen. Sindsdien is hij fan, omdat de puzzels van Puzzelclub altijd en overal beschikbaar zijn. Of hij nu op zijn tablet wil spelen of op zijn vaste computer, dat maakt niet uit. Dankzij zijn account wordt alle puzzelvoortgang netjes bij gehouden en kan hij puzzelen waar hij wil, wanneer hij wil.

Wij wensen Pol Willandt een fantastische citytrip toe!

 

Win zelf ook een citytrip!

Wil jij ook graag op 3-daagse citytrip? Dat kan! Bij Puzzelclub trekken we elke week tot 2 januari een weekwinnaar. Die weekwinnaar wordt getrokken uit de poule van volledig ingevulde puzzels. Als gratis lid kan je elke dag één puzzel oplossen, als Puzzelclub VIP kan je onbeperkt puzzels invullen. Hoe meer puzzels je oplost, hoe meer kans je maakt om die felbegeerde citytrip eropuit in Europa te winnen. Lees hier alle details over de wedstrijd.

 

Heb jij nog geen Puzzelclub account? Schrijf je gratis in of word Puzzelclub VIP, dat kan al vanaf € 2!

 

Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk