Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Speel al onze puzzels nu ook op je smartphone!

Dankzij een grote upgrade aan de mobiele puzzelsite van Puzzelclub.be kan je nu alle puzzels ook op je smartphone spelen. Je kan nu dus eender welke puzzel beginnen op je desktop of tablet om daarna, onderweg, je puzzel verder af te maken op je mobiele toestel. Bij Puzzelclub staan comfort en gebruiksvriendelijkheid op de allereerste plaats!

 

Puzzelen op je smartphone was nog nooit zo gemakkelijk en plezant. Surf naar puzzelclub.be op jouw mobieltje en speel in alle comfort onze puzzels.

 

Speel al onze puzzels nu ook op je smartphone!

 

Ontdek de voordelen van puzzelen op je smartphone

  • Als jij een smartphone hebt, dan gebruik je die ongetwijfeld niet enkel om te bellen en sms’en. Je kan tegenwoordig alles met een mobieltje: surfen op het net, apps installeren, je rekeningen betalen, spelletjes spelen, …
  • Je hebt enkel een smartphone en internetverbinding nodig. De rest gaat vanzelf!
  • Je puzzelt overal. Onderweg met de trein, in je tuin, in de wachtzaal, op een moment dat je wat tijd te doden hebt, ...
  • Begin op een laptop en maak je puzzel af op je smartphone. Of andersom. Via jouw puzzelaccount slaat Puzzelclub jouw puzzelvoortgang automatisch op. Word jij onderbroken en kan je niet meer verder gaan? Geen zorgen, Puzzelclub onthoudt de status van je puzzels. Zo kan jij de volgende keer op een ander toestel verder gaan waar je gestopt was. Bij jouw puzzels staat bovendien netjes vermeld welke puzzels zijn opgelost en welke je nog verder kan invullen.
  • De wekelijkse Puzzel & Win wedstrijden zijn ook mobiel te spelen. Je kan dus elke week aan alle wedstrijden meedoen, ook van op je smartphone.
  • Als Puzzelclub VIP geniet jij gratis van de mobiele Puzzelclub. Je betaalt niets extra, maar hebt er wel een extra toestel bij van waarop jij jouw puzzels kan invullen.

 

Wat is er nieuw op de mobiele website van Puzzelclub?

Of je nu via desktop, laptop, tablet of smartphone naar deze puzzelwebsite surft, je zal overal jouw favoriete puzzels terugvinden. Achter de schermen heeft het IT team van Puzzelclub hard gewerkt de afgelopen maanden. Bijna al onze puzzels zijn smartphonevriendelijk gemaakt die je dus perfect kan spelen op jouw mobieltje. In het mobiele aanbod zitten nu de sudoku en binaire puzzel, de Zweedse puzzel en minivariant, het kruiswoordraadsel en de minivariant, de legpuzzel en filippine, en het cryptogram en de doorloper. Nu alle puzzelpakketten helemaal geoptimaliseerd zijn, geniet jij echt altijd en overal van het volledige aanbod van Puzzelclub.

 

Ontdek de mobiele website van Puzzelclub en vooral: veel puzzelplezier!