Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

De vijfde PuzzelKampioen is gekend!

Onze PuzzelKampioenwedstrijd kent zijn vijfde winnaar. De finalisten die tot nu toe bekend zijn mogen hun puzzelskills al beginnen aanscherpen! De PuzzelKampioen van mei won met flinke voorsprong. Ze loste maar liefst 853 puzzels correct en helemaal volledig op. De nummer 2 en 3 vulden respectievelijk 411 en 373 puzzels in.

 

De vijfde PuzzelKampioen is gekend!

 

Miek Uyttersprot wint € 250 cash!

De 37-jarige Miek uit Werchter is de scherpe puzzelaar die ruim 850 puzzels oploste op de Puzzelclub website. Ze werkt voor de gemeente Tremelo op de dienst Bevolking en puzzelt al erg lang. Begin mei leerde ze de mobiele Puzzelclub website kennen dankzij de krant. Mei was dus haar eerste maand op Puzzelclub en die kon ze al meteen verzilveren!

Mieks favoriete woordpuzzel is het Zweeds raadsel. Hij is overzichtelijk, je leert soms nieuwe woorden kennen of je frist woorden op waarvan je het bestaan niet meer wist. Win-win! De sudoku en binairo speelt Miek ook graag als aangename afwisseling en leuk “tussendoortje”. Daarnaast is Miek nog fan van de Zweedse mini puzzels en Kruiswoordraadsels mini. Leuk onderweg voor op de smartphone!

In totaal werden op Puzzelclub.be in de maand mei meer dan 8.600 puzzels helemaal correct en volledig opgelost. Sterk gepuzzeld van jullie allemaal! In juni zijn er weer nieuwe kansen voor alle puzzelaars om tot de beste puzzelaar van de maand bekroond te worden en een mooie som geld op te strijken!

 

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

Als PuzzelKampioen van de maand ontvang je niet alleen 250 euro cash, maar krijg je ook een uitnodiging voor het PuzzelKampioenschap in december 2018 waar 2.500 euro gereserveerd wordt voor de PuzzelKampioen. Daarin nemen de 11 maandwinnaars het tegen elkaar op. Daarna weten we wie de titel op zijn naam zet en het aardige geldbedrag mee naar huis neemt.

 

Wie is de volgende PuzzelKampioen?

De PuzzelKampioen is degene die op het einde van elke maand de meeste puzzels correct en volledig heeft opgelost. Elke maand voegen we nieuwe puzzelpakketten toe aan ons assortiment, dus er zijn altijd genoeg nieuwe puzzels om in te vullen!

 

Hoe doe je mee aan Puzzelkampioen?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, wordt dit automatisch opgelagen in het databestand van de wedstrijd. Alle informatie over de puzzels wordt in ons systeem bijgehouden.


Als VIP kan je onbeperkt puzzelen. Dat is kiezen uit meer dan 3.500 puzzels en elke maand aangevuld met nieuwe puzzels. Bovendien doe je als VIP ook gratis mee aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Je kan kiezen voor een flexibele all-in formule of een abonnement van 6 of 12 maanden. Puzzelaars die willen proeven van ons VIP aanbod kunnen nu 30 dagen lang ganieten van aal VIP voordelen voor maar 1 euro!

 

Op de abonnementspagina vind je alle informatie over onze VIP pakketten.

Nog geen Puzzelclub account? Maak jouw account hier aan en puzzel een maand mee voor 1 euro!

 

Veel puzzelplezier!