Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Lutgart uit Puurs wint € 250 cash!

De strijd om PuzzelKampioen 2018 te worden gaat lustig verder. We vinden het superfijn om feedback te krijgen en zijn blij met alle leuke reacties op de PuzzelKampioen wedstrijd.

Lutgart uit Puurs wint € 250 cash!

En de winnaar is...

In juni bestaat de Top 5 van de beste puzzelaars alleen maar uit vrouwen. Da’s knap, maar waar zitten alle mannelijke puzzelaars dan?

De nummer 2 en 3 vulden 450 en 350 puzzels in. Dat is al een behoorlijk aantal, maar er is één iemand die het beter deed! Lutgart uit Puurs vulde maar liefst 559 puzzels in en is daarmee de winnaar van juni. Ze is 63 jaar oud en kan haar niet exact herinneren wanneer ze begon met puzzelen, maar ze weet nog wel dat ze al haar hele leven heel graag puzzelt. Lutgart vindt zelf dat ze sterker is in cijferpuzzels dan in letterpuzzels. Maar als er geen cijfers beschikbaar zijn, dan kan ze de letters ook niet laten liggen. Enkele maanden geleden ontdekte ze Puzzelclub toevallig en sindsdien is ze blijven hangen.

Op Puzzelclub.be loste Lutgart in juni vooral veel Zweedse puzzels en Zweedse puzzel mini’s op. De miniformaten zijn ideaal om onderweg te spelen, of als je iets minder tijd hebt en er een korte puzzelsessie van wil maken. Ook de filippine puzzel is een favoriet van onze PuzzelKampioen!

In juni puzzelden onze puzzelaars weer massaal mee. In totaal zijn er een dikke 7.800 puzzels 100% volledig én foutloos opgelost. Dat is goed gepuzzeld!

 

PuzzelKampioenschap 2018: win € 2.500!

We kennen al 6 PuzzelKampioenen. De in totaal 11 maandwinnaars worden in december 2018 uitgenodigd voor het PuzzelKampioenschap. Daar is nog eens € 2.500 de prijs voor de winnaar, de beste puzzelaar van het land!

Als PuzzelKampioen maak je niet alleen kans op dat fantastische bedrag, je ontvangt ook sowieso 250 euro cash. Een mooie surplus!

 

Ben jij de volgende PuzzelKampioen?

De PuzzelKampioen is degene die op het einde van elke maand de meeste puzzels correct en volledig heeft opgelost. Elke maand voegen we nieuwe puzzelpakketten toe aan ons ruime assortiment, dus er zijn altijd genoeg nieuwe puzzels om in te vullen!

 

Hoe doe je mee aan Puzzelkampioen?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, rekent ons systeem dit als een ingevulde puzzel. Alle informatie over de puzzels wordt in ons systeem bijgehouden en opgeslagen. 

Als VIP kan je onbeperkt puzzelen. Dat is kiezen uit meer dan 3.500 puzzels en elke maand gloednieuwe puzzels. Bovendien doe je als VIP ook gratis mee aan ALLE Puzzel & Win wedstrijden. Je kan kiezen voor een flexibele all-in formule of een abonnement van 6 of 12 maanden. Puzzelaars die willen proeven van ons VIP aanbod kunnen nu 30 dagen proberen voor maar 1 euro!

Op de abonnementspagina vind je alle informatie over onze VIP pakketten.
Nog geen Puzzelclub account? Maak jouw account hier aan en puzzel een maand mee voor 1 euro!


Veel puzzelplezier!