Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Twee PuzzelKampioenen in juli!

Elke maand barst de strijd los om PuzzelKampioen van de maand te worden. Als PuzzelKampioen win je namelijk niet alleen € 250, je mag ook deelnemen aan het PuzzelKampioenschap in december waar de winnaar naar huis gaat met € 2.500!

Twee PuzzelKampioenen in juli!

 

Niet één maar twee winnaars…

In juli waren er niet één, maar wel twee winnaars. Twee puzzelaars wisten een ex aequo te behalen, hoe toevallig! Zowel een mannelijke als een vrouwelijke winnaar dit keer. Na de vrouwelijke winnaars van de afgelopen maanden komt er dan toch weer wat tegengewicht dit keer.

Proficiat Sandra Adriaenssens en Luc Van Den Brande! We vinden het ook elke keer fijn om de vaste puzzelaars bij Puzzelclub.be wat beter te leren kennen, dus stellen we beide winnaars graag aan je voor!

Sandra is een 47-jarige dame die al meer dan 20 jaar puzzelt, dat is bijna de helft van haar leven! In haar vrije tijd geniet ze van het leven. Dat doet ze door actief bezig te zijn, zowel fysiek, als mentaal. Zwemmen en kruiswoordraadsels oplossen zijn haar grootste hobby’s! Het is dankzij haar schoonzus dat Sandra in contact kwam met Puzzelclub.be. Een aantal maanden geleden maakte ze een account aan en sindsdien is ze verknocht aan haar dagelijkse puzzels.

Luc is dan weer een gepensioneerde 67-jarige die woonachtig is in Aartselaar. Ook hij houdt van de goede dingen des levens. Het is een grote misvatting dat je als gepensioneerde een luilekker leventje leidt, want zijn dagen zijn goedgevuld. Wandelen en wandelzoektochten zijn zijn actieve bezigheden, maar ook maakt hij graag uitjes. Lekker eten, een avondje naar toneel of een goed optreden bekijken. Bovendien doet Luc aan vrijwilligerswerk en gaat hij graag op reis. Als hij daarnaast nog tijd overhoudt of op citytrip gaat, dan puzzelt hij graag. Vooral de cijferpuzzels zijn zijn favorieten! Via Facebook leerde hij Puzzelclub kennen. En waarom hij precies blijft hangen? Puzzelen op Puzzelclub.be is gemakkelijk, leuk én je kan kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden.

In tegenstelling tot vele andere puzzelwebsites heb je enorm veel keuze op Puzzelclub.be. We bieden maar liefst 9 verschillende puzzeltypes aan, in verschillende moeilijkheden. In totaal staan er bijna 4.000 puzzels online. Zo geraak jij nooit uitgepuzzeld!

 

PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

Dat er twee PuzzelKampioenen zijn in juli, betekent ook dat het gevecht om de titel van PuzzelKampioen 2018 tijdens het PuzzelKampioenschap in december niet tussen 11, maar tussen 12 winnaars uitgevochten zal worden. De winnaars die zich tot nu toe hebben gekwalificeerd, mogen de borst alvast nat maken, want dat is een extra deelnemer om te verslaan!

 

Wil jij je ook bij de winnaars voegen? Dat kan!

Zorg ervoor dat jij op het einde van de maand de meeste puzzels correct en volledig weet op te lossen op Puzzelclub.be. Maak een account aan en begin maar met puzzelen! Je voortgang wordt via onze website automatisch bij gehouden. Bovendien voegen we elke maand nieuwe puzzelpakketten toe aan het ruime assortiment. Je zal dus nooit zonder nieuwe puzzels vallen!

 

Hoe doe je mee aan Puzzelkampioen?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, rekent ons systeem dit als een ingevulde puzzel. Alle informatie over de puzzels wordt in ons systeem bijgehouden en opgeslagen.


Als VIP kan je onbeperkt puzzelen. Dat is kiezen uit bijna 4.000 en elke maand gloednieuwe puzzels. Bovendien doe je als VIP ook gratis mee aan ALLE Puzzel & Win wedstrijden. Win bijvoorbeeld een gloednieuwe smartphone van Samsung of Apple of kijk voortaan naar televisie op jouw eigen smarttv! Je kan kiezen voor een flexibele all-in formule of een abonnement van 6 of 12 maanden. Puzzelaars die willen proeven van ons VIP aanbod kunnen nu 30 dagen proberen voor maar 1 euro!


Op de abonnementspagina vind je alle informatie over onze VIP pakketten.
Nog geen Puzzelclub account? Maak jouw account hier aan en puzzel een maand mee voor 1 euro!


Veel puzzelplezier!