Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

We kennen de negende PuzzelKampioen!

Maandelijks puzzelen honderden puzzelliefhebbers erop los om PuzzelKampioen van de maand te worden. De PuzzelKampioen wint € 250 cash op het einde van de maand én mag meedoen aan het PuzzelKampioenschap in december, waar de winnaar van de finale nog eens € 2.500 op zijn rekening mag zetten. Begin maar al weg te dromen!

 

We kennen de negende PuzzelKampioen!

 

Mannelijk tegenwicht…

Er zijn al 8 maandwinnaars bekend, in juli behaalden twee puzzelaars een ex aequo waardoor we twee prijzen uitreikten. In de afgelopen maanden wisten heel wat vrouwen de meeste, juist ingevulde puzzels, op hun naam te zetten, maar in augustus is het een man die aan de top prijkt.

We wensen Emmanuel Vanoost proficiat met zijn winst! De 37-jarige Emmanuel is een echte handige Harry. Vroeger werkte hij als keukenplaatser, nu is hij schilder en behanger. Daarnaast doet hij ook nog allerlei andere kleine klusjes in huis. Naast zijn werk, waarin hij vooral met zijn handen bezig is, houdt Emmanuel van vogels. Hij heeft een hele resem aan verschillende parkietsoorten die hij heel graag verzorgt. Om zijn gedachten te verzetten puzzelt hij. De liefde voor puzzels is vanaf zijn 12 jaar beginnen groeien. Sudoku’s en woordzoekers liggen hem het meest.

Hoe hij kennismaakte met Puzzelclub.be? Via zijn abonnement op de krant waar hij ook zijn dagelijkse puzzels niet kon laten liggen! Dankzij Puzzelclub.be kan hij zich even van alles en iedereen afzonderen. De ene heeft nood aan meditatie, de ander vindt rust dankzij puzzels!

Emmanuel is erg blij met het grote aanbod aan puzzels op Puzzelclub.be. “Dankzij Puzzelclub kan ik elke dag tot rust komen. Met de grote hoeveelheid puzzels die bij jullie online staan kan ik nog wel even voort!”

 

PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

Binnenkort geven we meer details vrij over het PuzzelKampioenschap van december zodat de finalisten zich kunnen voorbereiden op de ultieme proef. De ultieme winnaar zal de terechte winnaar zijn van de € 2.500. Hij of zij mag de titel PuzzelKampioen 2018 op zijn palmares zetten!

 

Word de volgende PuzzelKampioen van de maand!

Zorg ervoor dat jij op het einde van de maand de meeste puzzels correct en volledig weet op te lossen op Puzzelclub.be. Maak een account aan en begin maar met puzzelen! Je voortgang wordt via onze website automatisch bijgehouden. Bovendien voegen we elke maand nieuwe puzzelpakketten toe aan het assortiment!

 

Hoe doe je mee aan Puzzelkampioen?

Alle Puzzelclub VIP leden doen automatisch mee aan de PuzzelKampioenwedstrijd. Zodra je een puzzel volledig en correct hebt ingevuld, rekent ons systeem dit als een 100% ingevulde puzzel. Alle informatie over de puzzels wordt in ons systeem bijgehouden en opgeslagen. Als VIP kan je onbeperkt puzzelen. Dat is kiezen uit bijna 4.000 puzzels. Bovendien doe je als VIP ook gratis mee aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Win bijvoorbeeld een gloednieuwe smartphone van Samsung of Apple of kijk voortaan naar televisie op jouw splinternieuwe smarttv! Je kan kiezen voor een flexibele all-in formule of voor een abonnement van 6 of 12 maanden. Puzzelaars die willen proeven van ons VIP aanbod kunnen nu 30 dagen proberen voor maar 1 euro!

 

Op de abonnementspagina vind je alle informatie over onze VIP pakketten.

Nog geen Puzzelclub account? Maak jouw account hier aan en puzzel een maand mee voor 1 euro!Wat zou jij als puzzelkampioen 2018 doen met € 2.500?

Veel puzzelplezier!