Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Wie vervoegt als laatste de PuzzelKampioenlijst?

Er is alweer een maand voorbij gevlogen. De PuzzelKampioen van september krijgen we bij Puzzelclub maar niet te pakken. Hij of zij krijgt nog even tijd om te reageren, gezien we de laatste maand ingaan voor het PuzzelKampioenschap kan hij/zij zich maar beter reppen als hij/zij kans wil maken op nog eens € 2.500!

Wie vervoegt als laatste de PuzzelKampioenlijst?

De PuzzelKampioen van oktober was er dan weer wél als de kippen bij. Met 672 correct ingevulde puzzels wist de Kampioen iedereen te snel af te zijn. Plaats 2 en 3 volgen met 395 en 313 puzzels. Een mooie voorsprong! De voorlaatste finalist voor de strijd naar de PuzzelKampioen 2018 is op de hoogte gebracht.

 

En de winnaar is…

De 54-jarige Linda uit Tielt is de voorlaatste gelukkige die kans maakt op € 2.500. Daarboven won ze ook nog eens € 250 cash omdat zij de meeste puzzels wist op te lossen in oktober. Linda werkt als boekhoudkundig bediende. In haar vrije tijd speelt ze graag spelletjes. Niet alleen puzzelen is een grote hobby, maar ook schaken en Facebookspelletjes als Candy Crush en Farm Heroes passeren regelmatig de revue.

Al in haar jeugdjaren kreeg ze de smaak te pakken om te puzzelen. Vroeger hield ze het enkel bij kruiswoordraadsels, maar nu speelt ze ook Zweedse puzzels, sudoku’s, binaire puzzels en de mini’s. De binaire puzzels zijn haar favoriet, net als de Zweedse raadsels. Bij een Zweeds raadsel en een kruiswoordpuzzel leer je regelmatig nieuwe woorden bij, da’s leuk!

Een jaar geleden ontdekte Linda Puzzelclub en sindsdien is ze verknocht. “Je kan op smartphone, tablet of pc spelen, da’s ideaal! Als ik ergens naartoe moet kan ik gewoon mijn puzzels stoppen en wanneer het past de draad terug oppikken. Dat vind ik net zo fijn aan Puzzelclub!” 

 

PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

De laatste spannende weken gaan in… Er zijn al 11 maandwinnaars, wie wordt de laatste die zich bij het rijtje voegt en mee dingt naar de hoofdprijs van € 2.500? Heel binnenkort geven we meer details vrij over het PuzzelKampioenschap van december. Wat we al kunnen verklappen? De finalisten mogen hun benen alvast insmeren, het belooft sowieso een pittige strijd om de titel te worden!

 

Wie wordt de allerlaatste finalist voor PuzzelKampioen?

In november heeft iedereen nog één kans om zich te plaatsen als allerlaatste finalist voor PuzzelKampioen 2018. In december wordt de finale voor € 2.500 immers gespeeld. Op je plaatsen, klaar, start! Laat het puzzelen maar beginnen, wij zijn al benieuwd wie we als laatste finalist mogen verwachten voor het PuzzelKampioenschap! Bovendien win je als finalist niet alleen een plaats in de finale, maar win ook al de maandprijs van € 250 cash om je te belonen voor je prestatie.

 

Hoe doe je mee aan Puzzelkampioen?

Als Puzzelclub Premium doe je automatisch mee aan het PuzzelKampioenschap. Dat wil zeggen dat zodra je een puzzel 100% volledig en correct hebt ingevuld, het systeem dit meetelt in je totaal van correct ingevulde puzzels. Wanneer jij de meeste correct ingevulde puzzels van de maand hebt gerealiseerd ben jij puzzelkampioen van de maand, win je € 250 en ben je finalist voor de hoofdprijs. Alle informatie over puzzels en voortgang wordt automatisch in ons systeem bijgehouden en opgeslagen.

Als Premium kan je onbeperkt puzzelen. Je kan kiezen uit 5.000 puzzels en elke maand komen er tal van nieuwe puzzels bij in de verschillende types en moeilijkheidsgraden. Daar bovenop heb je nog een fantastische extra: als Premium doe je volledig gratis mee aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Gewoon de puzzel oplossen en jouw deelname wordt eenvoudig geregistreerd.  Puzzelclub geeft elke maand wel een gloednieuwe smartphone of een mooie 4K Smart TV weg, … De prijzen zijn steeds om van te smullen. Voor de prijs van amper één puzzelboekje, kan jij elke maand genieten van onbeperkt puzzelplezier. Puzzelaars die kennis willen maken met ditPremium aanbod kunnen nu een maand lang proberen voor maar € 1.

 

Vind hier alle informatie over Puzzelclub Premium voor 1 euro!

 

Veel puzzelplezier!