Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Wat staat de finalisten 'PuzzelKampioen 2018' te wachten?

1 december weten we wie zich als laatste finalist bij de PuzzelKampioenen voegt. Wie wordt de PuzzelKampioen van november, en vooral, wie wordt de ultieme PuzzelKampioen 2018 en neemt zo ook nog € 2.500 mee naar huis?

Wat staat de finalisten 'PuzzelKampioen 2018' te wachten?

11 winnaars maken zich op voor de finale

We kennen al 11 winnaars die dit jaar het beste van zichzelf hebben laten zien. Wat staat hen te wachten, en zijn ze al aan het oefenen geslagen?

  • Januari - Ernie De Buck uit Veurne
  • Februari - Inge Huysmans uit Sint-Katelijne-Waver
  • Maart - Leopold Hullaert uit Zwijndrecht
  • April - Sofie Van Thielen uit Heist-Op-Den-Berg
  • Mei - Miek Uyttersprot uit Werchter
  • Juni - Lutgart uit Puurs
  • Juli - Ex aequo: Luc Van Den Brande uit Aartselaar & Sandra Adriaenssens
  • Augustus - Emmanuel Vanoost uit Proven
  • September - Sylvia uit Hasselt
  • Oktober - Linda Vandenberghe uit Tielt

Begin december zullen alle PuzzelKampioenen, samen met de PuzzelKampioen van november een mail ontvangen met alle wedstrijddetails over de finale. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten, zodat iedereen weet wat de finalisten binnenkort te wachten staat.Behaal de beste score in elke categorie

Alle finalisten krijgen toegang tot een aparte beveiligde pagina op de website van Puzzelclub. Daar zullen verschillende type puzzels staan die de finalisten zo correct en zo snel mogelijk dienen op te lossen. Voor het oplossen van de puzzels krijgen de Kampioenen enkele dagen de tijd, zo kunnen ze het ideale tijdstip zelf kiezen en kunnen ze eerst nog wat oefenen als er puzzeltypes bij zijn waar ze niet heel sterk in zijn.

Per categorie wordt er gekeken naar wie het best scoort. Eerst kijken we naar de juistheid van de ingevulde puzzel, als tweede factor bekijken we de tijd die nodig was om de puzzel op te lossen. Afhankelijk van hun resultaat krijgen de Kampioenen een aantal punten. De behaalde punten worden dan opgeteld, wie de hoogste score behaalt wint de titel en de 2.500 euro!

De PuzzelKampioen van 2018 moet van alle markten thuis zijn, en mag dus best het bovenste uit de kast halen om te winnen. Wij vinden dat de PuzzelKampioen iemand moet zijn die sterk is in verschillende puzzelcategorieën, er staat immers veel op het spel!

 

We wensen alle PuzzelKampioenen veel succes toe! En wil jij je als laatste bij de lijst van maandwinnaars voegen, dan is het hoog tijd om een sprintje te trekken. Ga snel naar de puzzelpagina en laat de puzzelstrijd losbarsten!