Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Wie wint de laatste € 250?

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar intussen hebben we ook de voorlaatste PuzzelKampioen te pakken gekregen. Gedurende heel oktober leek de winnaar wel van de aardbodem verdwenen, maar intussen hebben we antwoord ontvangen. Nu is het alleen nog wachten op de allerlaatste Kampioen die de lijst zal aanvullen. De 11 maandwinnaars die nu al bekend zijn kunnen zich alvast beginnen klaarstomen voor de eindstrijd!

Wie wint de laatste € 250?

In september wordt het schooljaar weer op gang getrokken. Logisch dat er dan ook iets minder gepuzzeld is. Hoewel, iets minder? In totaal hebben de Puzzelclub leden toch maar mooi meer dan 7.000 puzzels volledig correct opgelost. De Kampioen heeft 330 puzzels ingevuld. Plaats 2 en 3 volgen respectievelijk met 183 en 178 puzzels. Dicht, maar niet dicht genoeg om de koploper van de troon te stoten.

 

En de winnaar is…

Alweer een vrouw! Sylvie Gerard uit Hasselt is de beste puzzelaar van de maand september. Zij zet 330 puzzels op haar naam waardoor ze € 250 wint. Sylvie is 63 jaar oud en puzzelt al zo lang ze zich kan herinneren. Het liefst speelt ze kruiswoordraadsels en Zweedse puzzels, maar ook filippines en doorlopers passeren wel eens de revue. Het grootste aandeel behaalt ze met de doorlopers, daarvan loste ze er maar liefst 172 op! Ook de mini’s doen het goed, die vindt Sylvia perfect op te lossen wanneer ze meer haast heeft.

De Hasseltse leerde Puzzelclub kennen via sms. Je vindt Puzzelclub namelijk ook met puzzelwedstrijden in verschillende kranten en weekbladen. Enkele maanden geleden besloot ze om online een account aan te maken. Waardoor werd Sylvia’s interesse dan precies gewekt? “Ik kies voor Puzzelclub.be omdat ik dan elke week kans maak op mooie prijzen. Elke ochtend bij de koffie begin ik mijn dag meteen op een aangename manier. En zo is mijn geest ook gelijk wakker!”

 

PuzzelKampioenschap - Win € 2.500!

De allerlaatste kans om PuzzelKampioen 2018 te worden is deze maand ingegaan. Als je de meeste puzzels correct en volledig weet op te lossen voor eind november dan ben jij de laatste PuzzelKampioen van de maand waar we naar op zoek zijn. De PuzzelKampioen van de maand ontvangt niet alleen 250 euro cash, maar is ook finalist voor het PuzzelKampioenschap in december met 2.500 euro voor de grote overwinnaar! Dat zeker tellen wat ons betreft!


In het PuzzelKampioenschap nemen alle 12 de maandwinnaars het op tegen elkaar. De winnaar zet de titel PuzzelKampioen 2018 op zijn naam en mag 2.500 euro mee naar huis nemen. Netjes!


Wie o wie is de laatste PuzzelKampioen?

 

Hoe doe je mee aan de strijd?

Als Puzzelclub Premium doe je automatisch mee aan de wedstrijd. Ben je ingelogd en heb je een puzzel helemaal correct en voor 100% ingevuld, dan wordt het resultaat automatisch geregistreerd in ons systeem. Alle informatie over opgeloste puzzels wordt bijgehouden en verzameld.

Als Premium lid puzzel je onbeperkt. Dat betekent dat je kan kiezen uit bijna 5.000 puzzels en een assortiment dat maandelijks aangevuld wordt met nieuwe puzzels. Als Premium doe je ook nog gratis mee aan alle Puzzel & Win wedstrijden. Elke week weer kans maken op fantastische prijzen, en al wat je moet doen is een wedstrijdpuzzel oplossen en gratis doorsturen!

Ben jij nog geen Premium lid, maar wil je het wel eens uitproberen? Goed nieuws! Je kan nu 30 dagen lang het Premium aanbod proberen voor maar € 1!

Hier vind je alle info over de verschillende Premium formules.

Nog geen Puzzelclub account? Maak dan hier je GRATIS account aan en los elke dag gratis jouw favoriete puzzel op!

Veel puzzelplezier!