Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Wie wordt dé absolute PuzzelKampioen 2018?!

De spanning is te snijden… Alle finalisten zijn intussen geselecteerd. Deze 12 maandwinnaars hebben het afgelopen jaar gepuzzeld alsof hun leven ervan af hing. Elke maand is de beste puzzelaar bekroond met 250 euro én een ticket voor de finale in december waar nog eens 2.500 euro op het spel staat.

 

Wie wordt dé absolute PuzzelKampioen 2018?!

 

Om PuzzelKampioen van de maand te worden moest je zoveel mogelijk puzzels correct en volledig ingevuld hebben aan het einde van de maand. We maakten in de voorselectie nog geen onderscheid in puzzeltypes. Om de absolute PuzzelKampioen 2018 te worden legt Puzzelclub de lat nog wat hoger!

In de finale draait het niet meer om het volume, maar wel om de juistheid in de eerste plaats en snelheid op de tweede plaats. We vinden het ook belangrijk dat onze PuzzelKampioen van alle markten thuis is en hebben voor de eindronde een selectie gemaakt van 9 verschillende puzzeltypes. Op basis van het behaalde resultaat per puzzel wordt er een ranking opgebouwd. Wie in totaal het meest aantal punten behaalt wordt tot ultieme Kampioen gekroond!

 

Laatste PuzzelKampioen

Tot eind november is er stevig gepuzzeld om de laatste finaleplaats te bemachtigen. Er kan er natuurlijk maar ééntje de beste zijn. De winnaar van deze maand kon maar liefst 1.374 puzzels oplossen. De nummer twee deed het ook uitstekend met 1.184 ingevulde puzzels. De bronzen medaille gaat naar nummer drie met 811 opgeloste puzzels. De nummer 1 van november is John Smits. Hij mag op de valreep deelnemen aan de finale. Gelukkig is zijn puzzelbrein nu stevig aangescherpt!

John Smits is een rasechte Antwerpenaar uit hartje stad. Hij werkt als laborant. Volgend jaar in mei viert hij zijn 59ste verjaardag en mag hij genieten van zijn welverdiende pensioen. Hij noemt het zelf geluk dat hij de laatste PuzzelKampioen is geworden, wij vinden het meer getuigen van doorzetting en zin om te puzzelen!

John puzzelt al zo lang hij zich kan herinneren. Sinds de populariteit van de sudoku vindt hij die puzzels erg fijn om op te lossen, maar waar hij echt van houdt zijn echte breinbrekers omdat die de grijze massa fit houden. Naast puzzelen heeft John nog een heleboel andere hobby’s. Zo gaat hij regelmatig biljarten, leest hij graag boeken, bekijkt hij films en houdt hij ook van reizen. In zijn pensioen dat er binnenkort aankomt zal hij dus zeker weten wat doen.

Doordat hij zo graag puzzelt, was John op zoek naar de beste Vlaamse puzzelsite. Op die manier kwam hij bij Puzzelclub terecht. En hij zit hier goed!

“In eerste instantie trok vooral het enorme puzzelgamma mij aan dat beschikbaar was voor slechts een klein bedrag. Ik vind het ook leuk dat de puzzels regelmatig worden aangevuld en dat ik gratis kan meedoen met de wedstrijden. Daarna was ik helemaal overtuigd door het comfort van het puzzelen op Puzzelclub.be. Alles gebeurt op een heel organische en intuïtieve manier,” aldus John.

 

Volg het PuzzelKampioenschap!

Vanaf zaterdag hebben de finalisten enkele dagen de tijd om hun opdracht tot een goed einde te brengen. Daarna worden de resultaten berekend en maken we bekend wie de winnaar is van de felbegeerde titel en € 2.500 mee naar huis mag nemen!

 

Vind jij het jammer dat je naast de prijs hebt gegrepen en wil je ook wel eens proeven van wat de finalisten te wachten staat? Morgen verrassen we je, dus houd ons puzzelmagazine in de gaten!

 

Veel puzzelplezier!

Deze artikels vind je misschien ook leuk