Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Ga de uitdaging aan!

Voor 2019 heeft Puzzelclub heel wat wilde plannen om jouw puzzelbeleving nog intenser te maken! De finale van het PuzzelKampioenschap verloopt volgens een totaal nieuw wedstrijdsysteem waarbij naast juistheid ook rekening gehouden wordt met de snelheid van het oplossen van de puzzels. Maar waarom zouden we daar stoppen en enkel de 10 finalisten uitdagen met dit nieuwe wedstrijdtype?

 

Ga de uitdaging aan!

 

Wees de snelste en verbeter je eigen puzzelrecords!

Puzzelclub introduceert nu het nieuwe wedstrijdtype voor alle puzzelaars in demovorm. Wil jij het ook eens uitproberen en zelf meemaken wat de finalisten van het Kampioenschap moeten doorstaan? Je vindt nu het demo wedstrijdpakket online dat je gratis als Light of als Premium lid kan invullen en dat helemaal volgens hetzelfde principe loopt als het “echte” wedstrijdpakket van onze finalisten.

Bovendien weet je nooit wat de toekomst brengt, wie weet beslissen we wel om in de toekomst dit soort wedstrijdpakketten vaker in te zetten om onze spelers te verrassen met interessante competities waaraan leuke prijzen verbonden zijn… Je kan maar beter al beginnen oefenen!

 

Ga naar het demo wedstrijdpakket.

 

Behaal de beste score in elke categorie

Hoe zit zo’n wedstrijdpakket nu precies in elkaar? Wel, heel simpel. Een pakket bestaat uit verschillende puzzels, dat kunnen puzzels van hetzelfde type zijn (bv. allemaal kruiswoordraadsels), maar dat kunnen ook verschillende puzzeltypes door elkaar zijn. Van zodra je een puzzel opent begint er een klok te lopen. De bedoeling is om de geopende puzzel zo correct én zo snel mogelijk op te lossen! Voor de puntentelling worden er scores toegekend op basis van juistheid en snelheid. Heb je de puzzel zo volledig mogelijk opgelost en ben je klaar, dan klik je op de “OPGELOST”-knop. En opgelet, je kan elke puzzel maar één keer openen en invullen.

Voor de finalisten is het demopakket een ideale opwarmer waar ondertussen al flink gebruik van gemaakt wordt. Zo kan er eerst geoefend worden alvorens er aan het echte werk begonnen wordt! Voor alle andere puzzelaars is het ook een fijne manier om al kennis te maken met deze nieuwe wedstrijdvorm!

 

Veel puzzelplezier!