Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Puzzelclub gaat voluit voor intuïtieve website...

Hallo, welkom op de vernieuwde Puzzelclub website! Zoals je ziet heeft Puzzelclub.be een nieuw jasje gekregen. Da’s ideaal om het nieuwe jaar 2020 met een frisse start te beginnen. Als je al bekend was met Puzzelclub.be is er inhoudelijk niet veel veranderd. Je lost nog steeds al je favoriete puzzels op met hetzelfde gemak als voorheen en je vindt er je wekelijkse wedstrijden terug!

Puzzelclub gaat voluit voor intuïtieve website...

We zetten graag op een rijtje welke aanpassingen er zijn gebeurd en waarom we de website hebben opgesmukt. Achter de schermen komt er heel wat kijken bij een herorganisatie van onze website. Ons technisch team is dan ook dag en nacht bezig geweest om de website een grondige update te geven. De Puzzelclub website wil er nog steeds vertrouwd uitzien maar biedt nu als extra, nadat je bent aangemeld als lid, een handig dashboard met het volledige  overzicht. Bovendien willen we dat nieuwe bezoekers op een intuïtieve manier hun weg kunnen vinden en als het ware blindelings kunnen surfen tussen puzzels, nieuwtjes en wedstrijden.

Veranderingen Puzzelclub.be 2020

De Puzzelclub website is heel wat compacter geworden. Zo vind je bovenaan de meest populaire puzzeltypes en een kader met de voordelen als je Puzzelclub lid wordt. Daaronder vind je de puzzel en win wedstrijden van de week. Als je bent aangemeld krijg je een volledig nieuw dashboard te zien van waarop je naar alle toepassingen kan surfen zonder tussenstops. Als lid krijg je meteen alle puzzeltypes, de recent toegevoegde puzzelpakketten en  alle wedstrijden samen te zien. In één oogopslag zie je nu de essentie: puzzels, prijzen en clubnieuws. Klik van hieruit meteen door je bestemming of favoriete puzzeltype!

Door alles te herorganiseren, gaan we naar de basis waar Puzzelclub voor staat: eindeloos online puzzelplezier! Op deze manier kan jij heel wat intuïtiever op Puzzelclub rondsurfen. De website is hierdoor dynamischer geworden en alle bezoekers kunnen nu  vrijblijvend kennismaken met het plezier van online puzzelen op puzzelclub.be.

Puzzelclub wil zijn  bestaande leden niets ontzeggen. Vandaar dat we niets veranderd hebben aan het comfort van het online puzzelen. Van zodra je aangemeld bent is het nog steeds even gemakkelijk om een puzzel te starten. Je kan onderbreken wanneer je wil en later gewoon weer verder gaan waar je gebleven was, op hetzelfde toestel, maar ook op een ander toestel. Alle puzzels zijn te spelen op zowel smartphone als tablet, laptop of desktop!


Zie jij nog iets staan dat we over het hoofd hebben gezien? Laat het ons weten via e-mail. We zijn altijd blij met feedback. Veel puzzelplezier op de nieuwe website Puzzelclub.be!