Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Al 9 knappe puzzelaars hebben zich geplaatst voor de finale!

Reeds 9 straffe puzzelaars hebben zich geplaatst voor de eindronde van ons jaarlijks puzzelkampioenschap. Wij zijn blij dat de finalisten uit alle uithoeken van Vlaanderen komen. Zowel mannen als vrouwen uit alle leeftijdscategorien hebben zich geplaatsMireille uit Zwevele, Jonas uit Putte, Ruben uit Verrebroek, Miek uit Heist-op-den-Berg, Inge uit Burcht, Els uit Hamme en Rogier uit Heusden Zolder en een achtste nog nobele onbekende... Wie komt deze competitiebeesten vervoegen? Nog 2 finalisten te gaan in nog evenveel maanden. Spannend! Het is echt wel het moment om er volledig voor te gaan om je te plaatsen voor de eindfinale Zo maak je kans om de titel en de bijhorende prijs van € 2.500 cash op zak te steken!

Al 9 knappe puzzelaars hebben zich geplaatst voor de finale!

 

Wist je dat dit Kampioenschap in Vlaanderen gestart is in 2018. Bij die eerste editie was het nog de opdracht om op een maand tijd zo veel mogelijk puzzels voor 100% correct op te lossen. Tienduizenden puzzels werden er opgelost waarbij sommigen leden dag en nacht tegen de klok aan het puzzelen waren

Het puzzelkampioenschap vandaag 

Op vraag van tal leden hebben wij het wedstrijdconcept herzien om de competitie toegankelijker te maken voor een ruimer publiek zonder het uitdagend karakter ervan uit het oog te verliezen.

Sinds 2019 bestaat het kampioenschap uit het oplossen van wedstrijdpakketten waarin alle puzzeltypes vertegenwoordigd zijn. Deze puzzels moeten zo correct mogelijk opgelost worden en ook de tijd is belangrijk. Tussen elke puzzel kan je wel onderbreken want eens een puzzel uit het pakket opgelost is stopt de tijd tot je aan een volgende puzzel begint. Daar mag gerust een weekje over gaan zolang je maar binnen de periode van de wedstrijd blijft. Het percentage van juistheid wordt wiskundig bijgehouden en bij ex aequo geldt de globle tijd tijd voor het oplossen van de verschillende puzzels.

Misschien is het nu het moment om ook eens en andere type puzzels te ontdekken. Op Puzzelclub.be vind je talrijke Tips & Tricks van alle puzzels om vlot van start te gaan. Wanneer je in onze puzzeltheek nieuwe puzzels tracht op te lossen heb je drie hulpknoppen die je assisteren bij het oplossen van je puzzel. Een controleknop om na te kijken of je juist bezig bent, een ‘Hint’ knop om je verder op weg te helpen als je niet verder kan en als de puzzel helemaal nieuw is voor jou maak je gebruik van de ‘Hoe speel je’ knop…. Simpel toch?

Maak kennis met onze competitie en het demopakket 

Heb je er zin in maar heb je geen ervaring met ons wedstrijdpakket. Probeer het eens met ons demopakket. Zo raak je vertrouwd met onze wedstrijdformule. Puzzelclub wenst je alvast succes en veel puzzelplezier!

Direct naar het puzzelkampioenschap? Klik hier!