Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

En de Puzzelkampioen van november is…

Bijna alle finalisten zijn gekend! Patrick Van Hoyweghen plaatst zich met een flinke voorsprong als voorlaatste deelnemer voor de finale van het Puzzelkampioenschap 2020! Patrick mag zich dus met trots Puzzelkampioen van de maand november noemen. Van harte proficiat!

En de Puzzelkampioen van november is…

 

De 58-jarige Patrick uit Beveren werkt bij een verzekeringsmaatschappij als bediende schaderegelaar auto-ongevallen. Hij fietst graag, werkt ook al eens in de tuin en vult elke week de puzzels in van De Zondag. Toen hij de puzzels in deze krant opmerkte is hij beginnen puzzelen. Zo heeft hij Puzzelclub ook leren kennen.

Patrick’s favoriete puzzel is de Sudoku. Hij houdt namelijk enorm van getallen en rekenen en kijkt elke week uit naar zijn Sudoku in De Zondag krant. Maar ook de woordzoeker vindt hij heel tof, zeker op momenten dat hij weinig tijd heeft. Patrick is nog niet zo lang een vaste abonnee van Puzzelclub. Hij heeft eerst het proefabonnement voor een maand uitgeprobeerd en is dan lid gebleven. Patrick: “Wat ik zo fijn vind aan puzzelen op Puzzelclub.be, is het gemak. Ik hoef niet meer achter een boekje met Sudoku’s te gaan of andere puzzels te zoeken. De PC aan en we zijn vertrokken. En er zijn meer dan genoeg puzzels beschikbaar. Super!”

 

Hoe kan je deelnemen aan het kampioenschap?

Om mee te spelen heb je een Puzzelclub account nodig. Je kan zelfs met een proefabonnement deelnemen. Wanneer je dan bent ingelogd op Puzzelclub.be kan je via de home-pagina rechtstreeks klikken naar het wedstrijdpakket van november. Daar vind je ook alle wedstrijdinformatie om deel te nemen! En wanneer je nog geen ervaring hebt met ons wedstrijdpakket kan je eerst nog even oefenen met het demopakket.

We willen aIvast een tipje van de sluier lichten. Wist je dat elk puzzeltype aan bod komt in het wedstrijdpakket en dat in elke puzzelcategorie een puntenklassement wordt bijgehouden... Wie in totaal het hoogst aantal punten van de maand behaalt, is de maandwinnaar, en hij of zij is dan ook meteen geselecteerd voor de finale om Puzzelkampioen van 2020 te worden en 2.500 euro cash op te strijken. Succes!

Ga rechtstreeks naar Puzzelkampioenschap 2020!