Puzzelclub lid worden

Puzzelclub lid worden

Jonas is PuzzelKampioen 2019 geworden en wint 2.500 euro!

In 2019 gingen we voor de tweede maal op zoek naar de beste puzzelaar van het land. Eind december werd de finale gespeeld tussen de 10 maandwinnaars en intussen is de overduidelijke winnaar bekend gemaakt. Jonas V. wint 2.500 euro en heeft een jaar lang de titel PuzzelKampioen!

Jonas is PuzzelKampioen 2019 geworden en wint 2.500 euro!

Proficiat Jonas met jouw titel! Wil je ons eens iets over jezelf vertellen?
“Dankjewel! Natuurlijk. Ik ben 33 jaar oud en werk als ingenieur in de ICT wereld. Naast puzzelen, schaak ik in mijn vrije tijd ook graag. Ik speel ook piano en beoefen badminton.”

Aha, je zit dus niet bepaald stil. Hoe ben jij eigenlijk beginnen puzzelen?
“Ik ben er al van jongs af aan mee begonnen. Puzzelen blijft leuk omdat het elke keer anders is én omdat het de hersenen traint. Ik ben graag met wiskunde en logica bezig dus verschillende puzzels interesseren mij.”

Welke puzzels zijn dat zoal?
“Goh, mijn favoriet is de sudoku, omdat die zeer wiskundig en patroongericht is. Daarnaast speel ik ook regelmatig een Zweeds raadsel, leuk voor tussendoor omdat die vlot in te vullen zijn. Voor cryptogrammen moet je wat meer out-of-the box denken en heb je wat creativiteit nodig. Dus dat is zowat mijn top 3!”

En hoe ben je precies bij Puzzelclub terecht gekomen?
“Ik ben Puzzelclub tegengekomen in een geprint dagblad. Uit nieuwsgierigheid ging ik dan online eens kijken en sindsdien ben ik verkocht.”

Wat vind je zo leuk aan online puzzelen?
“Op Puzzelclub.be speelt het tijdsaspect mee sinds jullie de wedstrijdpakketten hebben geïntroduceerd. Bij het oplossen van een puzzel in de krant staat niemand stil bij de snelheid waarmee de puzzel opgelost is. Da’s dus uniek bij Puzzelclub.be.”

Je was razendsnel in de finale van het PuzzelKampioenschap en hebt de andere deelnemers genadeloos afgemaakt. Een straffe prestatie! Heb je nog tips voor onze andere puzzelaars?
“Bij het deelnemen aan de finale van het PuzzelKampioenschap is er naast goed kunnen puzzelen ook zeker een bepaalde geluksfactor nodig. Ik zorgde ervoor dat ik goed uitgerust was, dat mijn internetverbinding stabiel was en dat ik niet gestoord kon worden. Daarnaast verspilde ik geen tijd om mijn oplossing na te kijken. Ik moest er op vertrouwen dat mijn eerste ingeving correct was én dat ik geen typfouten maakte.”

Dankjewel Jonas en geniet van jouw welverdiende prijs!

 

Ben jij de volgende kampioen?

Het PuzzelKampioenschap van 2020 is op 1 februari van start gegaan. Het is de derde keer dat Puzzelclub op zoek gaat naar de strafste puzzelaar. Er zijn opnieuw elke maand prijzen te winnen. Elke maandwinnaar ontvangt een uitnodiging voor de grote finale van het kampioenschap op het einde van het jaar. Wees gerust, eens je het demopakket gespeeld hebt ben je helemaal klaar voor het echte werk. Dit puzzelkampioenschap is een competitie onder leden en dus enkel toegankelijk als je lid bent. Veel succes!

De geoefende puzzelaars kunnen meteen aan het echte werk beginnen.  Klik hier een ga rechtstreeks naar wedstrijdpakketten.

Nog geen lid en wil je wel graag meespelen? Maak dan een account aan. De eerste 30 dagen betaal je maar 1 euro!